Rohkema info nägemiseks:

KES KEDA KASVATAB OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 166; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KES KEDA KASVATAB kohta arvamuslugu!"

KES KEDA KASVATAB OÜ hetkeolukord

Juba 166 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Eliisa Silmet (17.05.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2023

2023. aastal toimusid Montessori Perekeskuses lapse ja vanema rühmatunnid nii beebidele kui väikelastele, beebihommikud ning lastevanematele suunatud individuaalsed konsultatsioonid. Veebruaris toimus Montessori Perekeskuses koostöös Eesti Montessori Ühinguga töötuba “Igapäevaelu harjutused 0–3 vanuserühmas – miks ja kuidas”, töötoa läbiviijaks oli Patricia Wallner.

2023. aasta suvel alustati ettevalmistusi avamaks Kes Keda Kasvatab Montessori Lastehoid. Selleks tehti täiendavaid investeeringuid, väiksemaid muudatusi renditud ruumides, taotleti tegevusluba ning sõlmiti finantseerimislepingud Harku, Kiili ja Saue valdadega. Lastehoid avati oktoobris, lapsi oli rühmas kaheksa. Rühma juhendaja on juhatuse liige Eliisa Silmet (AMI 0–3), lisaks töötab rühmas ka üks assistent.

2023.a. müügikäive oli 21 716 EUR.

Seoses lastehoiu avamisega tehti täiendavaid investeeringuid põhivarasse.

Tegevusplaanid 2024. aastaks: jätkata lastehoiu teenuse pakkumist ettevõtte põhitegevusena, korraldada Montessori pedagoogikat tutvustavaid loenguid ja koolitusi ning pakkuda konsultatsioone nii eraisikutele kui ettevõtetele. Taotleda tegevusloas lubatud laste arvu suurendamist tulles vastu perede kasvavale huvile Montessori hariduse vallas. Leida lisaks üks assistent maandamaks potentsiaalseid riske ning alustada õppkava koostamist.

Ettevõtte omakapital on hetkel negatiivne ja ei vasta seega äriseadustiku nõuetele. Juhtkonna sellekohane plaan on toodud lisas 4.

Eliisa Silmet

Juhatuse liige

KES KEDA KASVATAB OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.