Rohkema info nägemiseks:

METAL FINANCIAL SERVICES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 184; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta METAL FINANCIAL SERVICES kohta arvamuslugu!"

METAL FINANCIAL SERVICES OÜ hetkeolukord

Juba 184 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Metal Financial Services OÜ on asutatud Eestis Metallicus Inc juhtkonna poolt, mis tegutseb Ameerika Ühendriikides.

Metal Financial Services OÜ (MFS OÜ edaspidi) on aktiivne finantstoodete ja -teenuste pakkuja. Nende hulka kuulub oma litsentsi kasutamine makseplatvormil, kus kasutaja saab lihtsalt deponeerida raha ja konverteerida seda virtuaalvääringutesse kasutades Metal Pay platvormi. Metal

Pay kui toode on Euroopa Liidus turule tulnud mais 2022 ja on nüüd saadaval kõigis Euroopa riikides. MFS OÜ on osa suuremast ettevõtete grupist, kus ta kasutab oma litsentsi Metal Pay rakenduse jaoks.

MFS OÜ ei ole hetkel olulisi investeeringuid teinud, kuid ettevõtte juhatuse liige on siiani töötanud selle nimel, et turule tuua Metal Pay toode.

Uutest kasutajatest peaks tekkima käive ning suurenema hakkama kasu. Möödunud aastatega seotud kohustuste täitmine nõuavad osakapitali suurendamist 250 000 euro võrra, millega seotud protsessid on hetkel käimas ning millega loodetakse lõpuni jõuda suve lõpuks. Lisaks on ettevõtte rendile võtnud kontoripinna ning otsib võimalusi värvata tööle ka rohkem inimesi.

MFS OÜ tegevjuht on teinud põhjalikke uuringuid Euroopa Liidu regulatsioonide kohta, millest on tekkinud ka peamine kulu ettevõttel. Lisaks on arendustegevusega tegelenud ka ettevõtte Metal Pay Inc arendusmeeskond, kes põhiliselt tegeles Euroopa makseplatvormi loomise ja kujundamisega.

Muud regulatsioonid ja uuringud on lõpetatud ning Metal Pay rakendus käivitati Euroopas mais 2022. Alates sellest ajast hakkas MFS OÜ esitama Metallicus Inc-le arveid litsentsi kasutamise eest, mille aluseks on omavahel sõlmitud teenuslepingud. Muid olulisi sündmusi või mõju avaldavaid sündmusi majandusaasta tulemustele pole olnud.

METAL FINANCIAL SERVICES OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.