Rohkema info nägemiseks:

THE BLUE FOX COMPANY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 355; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta THE BLUE FOX kohta arvamuslugu!"

THE BLUE FOX COMPANY OÜ hetkeolukord

Juba 355 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Blue Fox Company eesmärk on investeerida tehnoloogiaettevõtetesse Euroopa Liidus ja kogu maailmas. 2020. aastal müüs ettevõte oma enamusosaluse Paw ettevõtete grupis (Paw Inc, Paw SAS ja Paw Cloud OÜ) Californias asuvale tehnoloogiaettevõttele R Software Inc.

(tegutsev ärinime RapidAPI all) ja omab nüüd osalust selles Ameerika tehnoloogiaettevõttes.

2020. aastal asutati Hyprfox OÜ (ettevõtte tütarettevõte, endise nimega Electric Beast OÜ), mis on uus innovaatiline linnaliikluse ettevõte asukohaga samuti Tallinnas, Eestis. Tegeleb elektriauto Tesla rendiga, ettevõtte koduleht on https://beast.rent/ 2022. aastal asutati Blue Fox Services OÜ (ettevõtte tütarettevõte, endise nimega Blue Fox Real Estate OÜ), mis on uus oma enda kinnisvara ostu-müügifirma, asuohaga samuti Tallinnas, Eestis.

The Blue Fox Company OÜ peamised investeeringud 2022. aastal on endiselt: (1) R Software Inc. vähemusosalus.

(2) Autorendi ja linnaliikluse ettevõtte Hyprfox OÜ (endise nimega Electric Beast OÜ) arendamine. Tänu Tallinnas saavutatud edule, aga ka tänu tarkvaratehnika jaoks, teadusuuringuteks ja arendustegevuseks vajaliku lisarahastuse saamisele otsustati Electric Beasti tegevus restruktureerida kaheks ettevõtteks: 2021. aasta suvel loodi Electric Beast Global OÜ, mille eesotsas on ametlikult ettevõtte Hyprfox OÜ endine peadirektor. Hyprfox OÜ jäi sõidukitest koosnevate varade omanikuks, samal ajal kui tarkvara intellektuaalomand läks üle Electric

Beast Global OÜ-le. Sõidukivarade eraldamine teadus- ja arendustegevusest muutis viimase läbi Electric Beast Global OÜ atraktiivseks riskikapitalistidele. Ettevõttele kuulub 11,95% kaudne osalus Electric Beast Global OÜ-s.

2022. alustas ettevõte investeerimist börsil.

Nii avalikule kui ka erainvesteeringutele keskenduva ettevõttena jälgib The Blue Fox Company OÜ tähelepanelikult makromajanduslikku olukorda nii Euroopas kui kogu maailmas. Alates 2022. aasta teisest poolest tõusva inflatsiooni ja intressimäärade (nii EUR kui ka USD) tõttu ei ole ettevõte uusi erainvesteeringuid teinud, selle asemel on kasutanud võimalust investeerida alahinnatud avalikele turgudele (nt

NASDAQ 100 ettevõtted).

24. veebruaril 2022 alustas Venemaa Föderatsioon sissetungi Ukrainasse, mille tulemusel kehtestati Venemaa vastu laiaulatuslikud majanduslikud sanktsioonid. Ettevõte jaoks ei ole see olulist mõju avaldanud.

Visioon

Ettevõtte eesmärk on investeerida tehnoloogiaettevõtetesse, keskendudes tarkvaralahendustele, jätkusuutlikkusele, puhtale energiale, taastuvelektrile, taimsele toidule ja rakupõhisele põllumajandusele. See hajutab investeerimisportfelli nii erakapitalil olevate idufirmade kui ka börsil noteeritud Euroopa ja Ameerika tehnoloogiaettevõtete vahel. Olenevalt olemasolevatest investeerimisvõimalustest ja makromajanduslikust olukorrast teeb ettevõte tõenäoliselt muid investeeringuid (indeksifondid, ETF-id, kinnisvarainvesteeringute fondid, võlakirjad), et hoida oma portfell mitmekesise ja aktiivsena.

Peamised finantssuhtarvud 2022 2021

Müügitulu 0 950

Käibevarad 899 650 224 449

Omakapitali osakaal bilansimahust (%) = omakapita / varad 79,6 100

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja = käibevarad / lühiajalised kohustised 0,9 2 040,4

ROA (%) = puhaskasum (kahjum) / varad kokku -1,18 -1,20

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal

Müügitulu: 0 EUR

Aruandeaasta kasum: -59 072 EUR

THE BLUE FOX COMPANY OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.