Rohkema info nägemiseks:

TAIRI HALDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 10488; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 5+ "Kirjuta TAIRI HALDUS OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

TAIRI HALDUS OÜ-s usume, et õige kodu leidmine on õnneliku elu nurgakivi. Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: 'Oleme spetsialiseerunud korterite üürileandmisele Tartus ja Ida-Virumaal.' Kinnisvarasektoris aastatepikkuse kogemusega oleme lihvinud oma oskusi, et pakkuda teile parimaid üüri lahendusi, mis vastavad teie ainulaadsetele vajadustele ja eelistustele.

Meie portfellis on mitmekesine valik kortereid, mis on rohkem kui lihtsalt elukohad; need on paigad, kus luuakse mälestusi, kus mugavus kohtub kasutusmugavusega ja kus iga detail on loodud teid silmas pidades. Hubastest stuudiokorteritest avarate pereresidentsideni, iga kinnisvara on hoolikalt hooldatud, et tagada elamise kõrgeimad standardid.

Meie loosungi, 'Sinu kodu, meie pühendumus!', all pühendume traditsiooni jätkamisele suurepärasuse nimel. Mõistame, et teie kodu on teie pühamu ja püüdleme selle poole, et üüriprotsess oleks võimalikult lihtne ja stressivaba. Meie pühendunud professionaalide meeskond on alati valmis teid aitama, alates esialgsest otsingust kuni kolimispäevani ja ka edaspidi.

Neile, kes otsivad modernsete mugavuste ja rahuliku eluviisi täiuslikku kombinatsiooni, pole vaja kaugemale vaadata. Meie korterid Tartus ja Ida-Virumaal asuvad esmaklassilistes asukohtades, pakkudes parimat mõlemast maailmast: linnaelu vibratsiooni ja maapiirkonna rahu.

Liituge rahulolevate elanike perega, kes on valinud TAIRI HALDUS OÜ oma usaldusväärseks partneriks ideaalse kodu leidmisel. Kogege erinevust meiega, kus teie teekonna igat sammu juhib meie kõikumatu pühendumus teie rahulolule.

Alustage oma üürikodu teekonda meiega juba täna ja avastage koht, kus teie süda kuulub. Sest TAIRI HALDUS OÜ-s me ei üüri lihtsalt kortereid; me täidame unistusi täiuslikust kodust. Võtke meiega ühendust nüüd, et alustada oma lugu.

TAIRI HALDUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liisa R.

Suurepärane teenindus ja kvaliteetsed korterid.

- Riina T.

Kõik sujus hästi. Üürilepingu sõlmimine oli kiire ja lihtne.

- Taavi K.

Väga professionaalne teenindus ja vastutulelikkus.

5 põhjust valida oma järgmiseks koduks tartu

Tartut, mida tihti nimetatakse Eesti intellektuaalseks südameks, iseloomustab rikas ajalooline taust põimununa kaasaegse linnameluga. See on koht, kus traditsioon kohtub uuenduslikkusega, muutes selle ideaalseks koduks noortele spetsialistidele, väikestele peredele ja üliõpilastele. Elanikkond, mis on avatud mitmekesisusele, annab Tartule noorusliku vaimu ja dünaamilise kogukonna. Linna demograafiline koosseis on segu kohalikest peredest, rahvusvahelistest üliõpilastest ja noortest spetsialistidest, kõik panustavad elava ja kaasava õhkkonna loomisesse. 1. Hariduslik tipptase Tartu Ülikool

Dropdown

kõik artiklid

Elamise eelised ida-virumaal

Ida-Virumaa, tuntud oma maaliliste maastike ja strateegilise asukoha poolest, on pärl Eesti kirdeosas. See piirneb põhjas Soome lahega, idas Venemaaga ja lõunas
ssb.ee
Ida-Virumaa, tuntud oma maaliliste maastike ja strateegilise asukoha poolest, on pärl Eesti kirdeosas. See piirneb põhjas Soome lahega, idas Venemaaga ja lõunas Peipsi järvega, olles kultuuri ja looduse ainulaadne ristumiskoht. Piirkond uhkeldab rikka ajaloo ja kultuurilõuendiga, kus on mitmekesised mõjud erinevatelt kogukondadelt, kes on seda koduks pidanud. Ajaloolistest vaatamisväärsustest kultuurifestivalideni pakub Ida-Virumaa elavat kultuuristseeni nii elanikele kui ka külastajatele. Elukallidus Üks veenvamaid põhjuseid kaaluda Ida-Virumaad oma järgmiseks koduks on eluaseme

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.