Rohkema info nägemiseks:

METSALUIK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme mitmesuguste ehitustöödega alates terrassi ehitusest kuni siseviimistluseni, pakkudes klientidele kvaliteetseid ja professionaalseid lahendusi oma ehitusprojektidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond koosneb kogenud ja pühendunud spetsialistidest, kelle eesmärk on pakkuda tipptasemel ehitusteenuseid. Me omame ulatuslikku kogemust erinevates ehitusvaldkondades ning töötame koos, et tagada klientidele parim võimalik tulemus igas projektis.

Oled sa kunagi mõelnud, kuidas muuta oma kodu tõeliseks unistuste paigaks? Metsaluik OÜ on siin, et muuta see võimalikuks. Oleme juhtiv ehitusettevõte, kes pakub kvaliteetseid ehitusteenuseid, mis vastavad kõige nõudlikumate klientide ootustele.

Meie eesmärk on pakkuda sulle mitmekülgseid ja professionaalseid teenuseid, mis aitavad sul oma unistuste kodu ellu viia. Kas soovid ehitada uut maja, renoveerida olemasolevat või luua aias ilusat terrassi?

Meie meeskond koosneb kogenud ja kvalifitseeritud ehitusinseneridest, arhitektidest ning oskuslikest käsitöölistest, kes on valmis realiseerima kõige ambitsioonikamad ehitusprojektid. Olgu tegemist uusehituse, remondi või renoveerimisega, meie meeskond omab vajalikke teadmisi ja oskusi, et tagada tööde kvaliteet ja tähtaegadest kinnipidamine.

Metsaluik OÜ pakub laia valikut ehitusteenuseid. Meie spetsialiseerumisvaldkondade hulka kuuluvad terrassiehitus, kipsitööd, siseviimistlus, fassaaditööd, elektri- ja santehnilised tööd ning palju muud. Oleme valmis kohandama oma teenuseid vastavalt sinu vajadustele ja soovidele, et saaksime luua täpselt sinu unistustele vastava tulemuse.

Tänu meie pühendumusele kvaliteedile ja tähelepanule detailidele oleme saavutanud palju rahulolevaid kliente. Meie ehitustööd on tuntud oma kõrge kvaliteedi, kestvuse ja esteetilise väljanägemise poolest.

Lisaks professionaalsetele ehitusteenustele pakume ka konsultatsiooni ja projekteerimisteenuseid, et aidata sul oma ideid teostada. Oleme sinu jaoks olemas kogu protsessi jooksul, alates esialgsest plaanist kuni lõpliku teostuseni.

Ära lükka oma unistusi edasi, võta meiega ühendust juba täna ja saa teada, kuidas saame aidata sul luua sulanduva ja kaasaegse kodu, mis vastab täpselt sinu vajadustele ja soovidele!

Võta ühendust:

meigo@metsaluik.ee
+372 55579532

METSALUIK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura S.

Olen väga rahul teostatud terrassi ehitusega. Tänan!

- Martin L.

Kipsitööde tulemused ületasid minu ootused. Meeskond oli tähelepanelik detailide osas.

- Maria I.

Olen väga rahul Metsaluik OÜ renoveerimistöödega . Nad suutsid muuta vana kodu uueks.

Kipsitööd - kodu viimistluse võti

Kodu on paik, kus soovime end alati mugavalt ja turvaliselt tunda, ning kodu kujundus mängib selles olulist rolli. Üks oluline osa kodu viimistlusest on kipsitööd, mis hõlmavad seinte ja lagede viimistlemist. Kipsitööde kvaliteet määrab suuresti kodu üldise välimuse ja stiili ning seega on oluline mõista nende olulisust ja kasu. Kipsitööd on äärmiselt mitmekülgsed ja neid saab kasutada erinevate ehitusprojektide jaoks. Need hõlmavad järgmist: 1. Sile ja ühtlane pind: Kipsitööde eesmärk on luua sile ja ühtlane pind, mis valmistab aluse viimistlusmaterjalide, nagu värv või tapeet,

Dropdown

kõik artiklid

METSALUIK OÜ tegevusaruanne 2022

Metsaluik OÜ on Eesti ettevõte, mis on spetsialiseerunud kasvuhoonete rajamisele ja üldehitustöödele. Selle ettevõtte põhitegevusala on ehitus, kuid nad on erit
ssb.ee
Metsaluik OÜ on Eesti ettevõte, mis on spetsialiseerunud kasvuhoonete rajamisele ja üldehitustöödele. Selle ettevõtte põhitegevusala on ehitus, kuid nad on eriti tuntud oma kvaliteetsete kasvuhoonete poolest, mida nad on rajanud aastate jooksul mitmesugustele klientidele. Metsaluik OÜ on oma tegevuses keskendunud kasvuhoonete rajamisele, mis on oluline osa põllumajandussektorist. Kasvuhooned võimaldavad tootjatel kasvatada köögivilju ja muid põllukultuure aastaringselt, sõltumata ilmastikutingimustest. See on eriti oluline Eesti kliimas, kus talved võivad olla külmad ja suved lühikesed.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.