Rohkema info nägemiseks:

ROCKETBIT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 388; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ROCKETBIT OÜ kohta arvamuslugu!"

ROCKETBIT OÜ hetkeolukord

Juba 388 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

ÜLDINE ESITUS

Rocketbit on kõrgtehnoloogiline krüptoraha turg Euroopa Liidu üksikisikutele.

PlaJorm on loodud paljude aastate pikkuse kogemusega nõustajate järelevalve all krüptoraha turul.

Meie platformis saavad kliendid Bitcoini osta a Nme valdaja ja veenduge, et nende rahalised vahendid ja andmed on ohutud.

Tellimuse loomiseks peab klient läbima verification protsessi ja esitama isikut tõendava dokumendi Aadressidokument, Selfie koos isikutunnistusega ja fondide allikas (kehtib fondi kohta 2007 kogusumma üle 15000 EUR).

Pakkumaks AML-ile maksimaalset jõupingutust, oleme sõlmis lepingu maailmas hästi tuntud sõeluuringute ettevõttega Sum & Sub.

Summa ja alam kontrollib OFAC-i tuhandeid sobivuse ja tõesuse, ülemaailmsete ja muude isikute pühade nimekirju,

HMT, ÜRO ja palju muud, näiteks: - Euroopa Liidu konsolideeritud nimekiri; - OFACi spetsiaalselt määratud Nationalid ja blokeeritud isikud; - keelatud isikute nimekiri; - Invesi föderaalne büroo kõige tagaotsitumate terroristide kohta ja informaatiooni otsiv; - Bank of England Sanctions List; - HM riigikassa; - koostöövälised riigid ja territooriumid; - PEP nimekiri; - ELi terrorismi nimekiri; - Maailmapanga nõuetele mittevastavad ettevõtted; - välisasjade ja kaubanduse osakond jne. Samuti hoolime oma klientide andmetest ja seda teevad ka GDPR-iga ühilduvad ettevõtted.

www.rocketbit.io on kõrgelt turvatud plaJorm ja paigutatakse välistele serveritele koos mitmesugused tehnilised rakendused andmepüügi või pettuse vältimiseks.

Kasutame Transporti Kihiturbesüsteem privaatsuse ja turvalisuse maksimeerimiseks meie veebisaidil.

Nagu Bitcoin on 21. sajandi digitaalseks varaks otsustasime anda endast parima, et tagada turvalisus platform turul.

Likviidsuse tagamiseks teeme koostööd tuntud börsidega nagu CEX ja Kraken ja teised pakkujad on praegu sissetulevad. Kauplemispaare on

Hetkel kasutusel

EUR / BTC

EUR / USDT

EUR / TRX

EUR / LTC

EUR / XRP

EUR / DASH.

Bitcoini rahakottide käitamiseks oleme rakendanud API integrationi Teenus Blockchain.com pakub meie klientidele armatuurlaual oma rahakotte.

Tehingute jälgimine

Transactioni jälgimise osas pidage meeles, et maksekaardi puhul tellimuste korral võimaldavad lüüsi pakkuja seired automaatselt ära hoida kahtlane transaction (nt petturliku paMerniga) tuleb töödelda.

Lisaks sisemisel CRM-süsteemil on kahekihiline turvasüsteem (blokeerides ostu likviidsuse pakkujalt saadud krüptoraha ja / või krüptoraha ülekandmine kliendi rahakotti), mis võimaldab kliendi rahalisi vahendeid kinni pidada kliendi andmete uuesti kontrollimiseks, kui on kahtlusi activity registreerus kliendi kontol, kuid lüüs ei registreerinud ühtegi PAMern, mis takistas kliendil tehingu läbiviimist.

Teave krediitkaardi omaniku (st Rocketbiti kliendi) kohta on kontrollitakse alati summa ja aine kaudu, mis tähendab, et kliendil on keelatud kasutades mis tahes kaarti, mis pole välja antud tema nimel. Iga klient saab ka automaatselt saadetud taotlus juhul, kui ühekordsed või kumulatiivsed tellimuste summad ületavad 1 periood ületab 15 000 euro künnise.

Vahendite vahetamine seda ei teeks täidetakse, kui klient ei esita allikate dokumenti, mis näitab - rahaliste vahendite selge päritolu (st konto).

Taas kord blokeeris lüüsi ja pettussüsteem kahtlase automaatselt transaction, näiteks olukorras, kus klient proovib siseneda üksikasjad mitme erineva nimega kaardi kohta, proovib teha mitu erineva suurusega maksed lühikese Nme perioodi jooksul jne.

Siiski on ka sisemine süsteem, mis võimaldab kontrollida kõiki transactioneid enne töötlemist, isegi kui makse registreeriti edukana, mida kirjeldati eelmises lõikes.

Tresholds

Künnised, mis võivad viidata kliendi võimalikule seosele rahaga rahapesu või terrorismi rahastamine, on ka muid funktsioone, mis võivad võimalikust märku anda rahapesu või terrorismi rahastamine.

Näiteks: n Klient või potentsiaalne klient tunneb ettevõtte pärast ebaharilikku muret aruandlusnõuete ja ettevõtte rahapesu tõkestamise põhimõtete järgimine (eelkõige tema identiteedi, äritegevuse liigi ja / või varade kohta) või on vastumeelne või keeldub avaldamast mis tahes teavet äriettevõtete kohta või esitab ebatavalisi või kahtlaseid identifitseerimis- või äridokumente; n Klient esitab kontrollimatud viited või on vastumeelne või keeldub esitama oma rahalise teabe kohta teavet või teavet suhted ja äriühendused; n Klient taotleb korduvalt erandit poliitika ja protseduuride jaoks, mis on loodud heidutada rahapesu teenuseid (s.t kolmandas osas kehtivad pangasaladuse hoidmise reeglid) riigid, kes lubavad tal teavet keelata);

ROCKETBIT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.