Rohkema info nägemiseks:

KIILI VILLAS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 340; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta KIILI VILLAS OÜ kohta arvamuslugu!"

KIILI VILLAS OÜ hetkeolukord

Juba 340 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Kiili Villas OÜ kanti äriregistrisse 02.03.2020.

Ettevõtte peamine tegevusala on kinnisvara arendamine Kiili vallas Kesk-Vaela tänaval. Kiili Villad projekt annab võimaluse elada oma majas piisavalt kaugel linnaelu saginast, kuigi südalinn asub mugavalt lühikese sõidu kaugusel! Ümbruskonna hoonestus koosneb peamiselt era-, paaris- ja ridamajadest. Igapäevased ostud saab teha Kiili poodides, Peetri Selveris või Ülemiste Keskuses. Tallinna südalinna sõit võtab aega ainult 12 minutit. Kiili Villad arendusprojekt koosneb kolmest nelja boksiga ridaelamutest. Kõik majad on ühekordsed ja ilma bokside vahelise ühise seinata – iga boks on nagu eraldi maja, mis annab privaatsust. Iga kodu juurde kuulub 2 autokohta. Boksidel on oma terrass, väike kuur ja krundi osa. Aruandeperioodil alustati II etapi ehituse ja müügiga. Perioodi lõppedes oli 12-st boksist müüdud 5 ning müügiperioodi lõpuks on prognoositud mai 2023, mis on 3 kuud pärast ehituse lõppu. Tulenevalt 1-st etapist kogutud kasumiga ja uue etapi ehituseks teostatud investeeringutega kujunes perioodi tulemiks kahjum summas 256 tuhat eurot. Seoses uue etapi investeeringutega Ettevõttel töötajaid ei ole ja juhatusele tasu ei makstud.

Finantssuhtarvud 2022 2021

Kiirmaksevõime kordaja 0,47 7,76

Lühiajaliste kohustiste 1,03 9,38 kattekordaja

Võlakordaja 0,97 0,86

ROA (%) -9 21

ROE (%) -296 151

Kasutatud valemid:

Kiirmaksevõime kordaja = (käibevara-varud) / lühiajalised kohustused

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja = Käibevara / Lühiajalised kohustised

Võlakordaja = Kohustised / Varad

ROA (%) = Puhaskasum / Varad * 100

ROE (%) = Puhaskasum / Omakapital * 100

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.