Rohkema info nägemiseks:

ECO100 OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme puhastusteenuste pakkumisega, keskendudes keskkonnasõbralikele meetoditele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast ECO100 OÜ-sse, kus meie missiooniks on teie ümbruse elavdamine, samal ajal planeeti säästes. Sügava keskkonnakaitse pühendumusega pakume puhastusteenuste valikut, mis taastavad mitte ainult teie varade ilu, vaid kaitsevad ka maa väärtuslikke ressursse.

Meie teenused

  • Soodapesu: Meie õrn, kuid tõhus soodapesu tehnika on ideaalne mustuse ja kõntsa eemaldamiseks pindu kahjustamata.
  • Grafiti eemaldamine: Me kustutame soovimatud grafitid, taastades teie seinte ja pindade algse välimuse hoolika hoolega.
  • Fassaadide pesu: Meie meeskond hingab uut elu hoone välisilmesse, tagades professionaalse puhtuse sära.
  • Tulejärgne puhastus: Aitame teil tulekahju järgselt toibuda, pakkudes terviklikke puhastuslahendusi.
  • Mobiilne liivapritsitöö: Meie mobiilne liivapritsiteenus on ideaalne kohapealsete puhastusnõuete jaoks, pakkudes mugavust ilma kompromissideta.
  • Ujulate dekoratiivplaatide puhastamine: Meie eriala on muuta teie basseinialad puhtaks ja hügieeniliseks, valmis nautimiseks.
  • Hallituse ja seente eemaldamine: Meie eksperdid kõrvaldavad kahjuliku hallituse ja seened, tagades teile ja teie lähedastele tervisliku keskkonna.
  • Paatide ja jahtide kerede puhastamine: Usaldage meid, et hoida teie merealuste elegantsi ja jõudlust meie spetsialiseeritud puhastusteenustega.

ECO100 OÜ-s me ei puhasta ainult; me hoolime. Meie loosung võtab kokku meie pühendumuse pakkuda tipptasemel teenuseid, jäädes samas truuks meie keskkonnasõbralikule eetosele. Me kasutame uuenduslikke seadmeid nagu Tornado ACS 35 ja biolagunevaid puhastusvahendeid nagu KIM-5 Kristall, et tagada meie mõju keskkonnale on sama minimaalne kui meie mõju teie pindadele on sügav.

Liituge meie teekonnaga puhtama, elavama maailma poole. Võtke meiega ühendust mis tahes loetletud teenuste jaoks ja teeme koos vahet.

Kontakt

ECO100 OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadi P.

Suurepärane teenus! Tõesti hoolivad keskkonnast.

- Jaanika S.

Muljetavaldav, kuidas nad graffiti nii kiiresti ja hõlpsalt eemaldasid!

- Mart E.

Väga rahul teenusega, keskkonnasõbralik lähenemine on muljetavaldav!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millised on parimad meetodid graffiti eemaldamisel?

Grafiti võib olla kunstivorm, kuid kui see on soovimatu, muutub see vandalismiks, mis võib rikkuda ettevõtete, kogukondade ja eravalduste mainet. Traditsioonilised grafiti eemaldamise meetodid hõlmavad sageli karmide kemikaalide kasutamist, mis võivad kahjustada keskkonda. See juhend uurib keskkonnasõbralikke alternatiive, mis taastavad pinnad efektiivselt ilma negatiivse ökoloogilise mõjuta. Grafiti mõju kogukondadele ja keskkonnale Grafiti võib viia kinnisvara väärtuse languseni, kuritegevuse määra tõusuni ja mõjutada negatiivselt piirkonna tajumist. Grafiti eemaldamisel traditsiooniliselt

Dropdown

kõik artiklid

Millised väljakutsed kaasnevad fassaadi hooldamisega?

Hoonete fassaadi hooldamine ei ole ainult esteetiline küsimus; see on oluline osa kinnisvara haldamisest, mis kaitseb hoone struktuurilist terviklikkust ja väär
ssb.ee
Hoonete fassaadi hooldamine ei ole ainult esteetiline küsimus; see on oluline osa kinnisvara haldamisest, mis kaitseb hoone struktuurilist terviklikkust ja väärtust. Regulaarne puhastamine ja taastamistöö võib ära hoida pikaajalisi kahjustusi, mida põhjustavad saasteained, ilmastik ja muud keskkonnategurid. Keskkonnateadlikkuse suurenedes kasvab ka nõudlus roheliste puhastuslahenduste järele. Kinnisvarahaldurid, omavalitsused ja ehitusettevõtted otsivad nüüd meetodeid, mis puhastavad tõhusalt, kuid samas minimeerivad ökoloogilist jalajälge. Traditsioonilise fassaadi puhastamise väljakutsed

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.