Rohkema info nägemiseks:

GRS SERVIS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
GRS Servis tegeleb Tallinnas, Kantsi 4b-s laiahaardeliselt sõiduautode, maasturite ja väikebusside remondi ja hooldusega, pakkudes ka autovaruosi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas otsid usaldusväärset partnerit, kes hoolitseks sinu sõiduki tervise eest? GRS Servis on siin, et pakkuda laia valikut autoteenuseid, mis vastavad iga autoomaniku vajadustele.

Meie professionaalne meeskond on spetsialiseerunud sõiduautode, maasturite ja väikebusside autoremontidele, hooldustele, diagnostikatele ja rehvivahetustele. Olgu tegemist tehnilise hoolduse, veermiku remondi, pidurisüsteemide hoolduse, hammasrihmade ja käigukastide vahetuse või sidurite vahetusega, GRS Servis pakub kvaliteetseid lahendusi, mis tagavad su auto pikaealisuse.

Meie eesmärk on mitte ainult parandada sõidukit, vaid pakkuda ka suurepärast teenindust. GRS Servis on pühendunud klientide rahulolu tagamisele, luues usaldusväärse suhte iga autoomanikuga. Me mõistame, kui tähtis on sinu auto sulle ning seetõttu panustame kogu oma kogemuse ja oskustega, et tagada parim võimalik teenus.

Lisaks pakume ka autovaruosade müüki, et tagada kiire ja kvaliteetne varuosade asendamine. GRS Servis on sinu usaldusväärne partner kõigis autohoolduse ja remondiga seotud küsimustes.

Kui soovid oma sõidukit usaldada professionaalsete käte hooleks, võta ühendust GRS Servisega juba täna. Oleme siin, et leida parim lahendus sinu auto vajadustele ja tagada, et see sõidaks turvaliselt ja tõhusalt aastaid. Sinu auto, meie hoolitsus!

Kontakt:

GRS SERVIS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Vladimir

Price👍

Quality 👍

Attitude towards work 👍

Delicious coffee latte🤤

- Jaan

Suurepärane töö autoremondiga! Väga professionaalne teenus.

- Laura

Kliendikeskne lähenemine ja kvaliteetne töö. Julgen usaldada!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 märki, et teie maastur vajab professionaalset remonti

Paljude jaoks on maastur rohkem kui lihtsalt sõiduk; see on eluliin igapäevastele tegevustele, seiklustele ja äritegevusele. Veendumaks, et teie maastur töötab sujuvalt, ei ole see ainult mugavuse küsimus, vaid ka ohutuse ja pikaealisuse küsimus. Maasturi professionaalse remondi vajaduse märkide äratundmine võib säästa teie aega, raha ja ennetada võimalikke õnnetusi. Õigeaegse maasturi remondi tähtsus Regulaarne hooldus on esimene kaitsejoon suuremate autoprobleemide vastu. See hõlmab rutiinseid kontrolle ja väiksemaid parandusi, mis võivad ära hoida suuremaid probleeme tulevikus. Siiski,

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas oma väikebussi eest hoolitseda?

Väikebussi hooldamine on ülioluline reisijate ohutuse ja sõiduki pikaealisuse tagamiseks. See kõikehõlmav juhend katab kõik väikebussi hoolduse aspektid, alates
ssb.ee
Väikebussi hooldamine on ülioluline reisijate ohutuse ja sõiduki pikaealisuse tagamiseks. See kõikehõlmav juhend katab kõik väikebussi hoolduse aspektid, alates erinevat tüüpi väikebusside erivajaduste mõistmisest kuni regulaarse hooldusrutiini rakendamiseni. Oma väikebussi tundmaõppimine Väikebusse on erinevates suurustes ja mudelites, igaühel oma unikaalsed hooldusnõuded. On hädavajalik tutvuda oma väikebussi erivajadustega, olgu see siis kasutusel kommertsotstarbel või isiklikuks transpordiks. Regulaarne hooldus on võtmetähtsusega rikete ärahoidmiseks ja kulukate remontide vältimiseks.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.