Rohkema info nägemiseks:

SAUNDERTON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eriala on kvaliteetse põlluinseneritehnika, metsandusinsenerilahenduste ja rannaliivapuhastusseadmete pakkumine.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tere tulemast SAUNDERTON OÜ, kus meie missiooniks on varustada teid parima põllumajandustehnika seadmetega, metsandustehnika lahendustega ja liiva puhastamise seadmetega. Meie pühendumus innovatsioonile ja kvaliteedile on tõstnud meid juhtivaks ettevõtteks põllumajandus- ja eritehnika tööstuses. Mõistame teie väljakutseid maahoolduses ja oleme pühendunud lahenduste pakkumisele, mis suurendavad efektiivsust ja tootlikkust.

Meie tootevalik on meie ekspertiisi tunnistus. Alates vastupidavast Auger Torque 180 segistist ekskavaatoritele kuni võimsate Auger Torque hüdromootorite seeriani pakume seadmeid, mis peavad vastu kõige raskematele ülesannetele. Meie Auger Torque pinnasepuurid veokitele paigaldatavatele kraanadele ja mitmekülgne Auger Torque puulõhkumiskiil, mis sobib erinevate hüdromootoritega, on projekteeritud teie operatsioonide optimeerimiseks.

Need, kes tegelevad metsandusega, leiavad, et meie Auger Torque võsafreesid ja FMRD niidukid esikinnitussüsteemidele on loodud taimestiku täpseks ja hõlpsaks haldamiseks. Traktoriomanikud peavad meie Foton ja Lovol traktoriosi hädavajalikuks hoolduseks ja remondiks. Ja spetsialiseeritud ülesannete jaoks pakuvad meie Auger Torque T150 hekilõikur ja hüdraulilised ehitusjäätmete purustajad võrdlematut jõudlust.

Meie pühendumus teie edule ulatub kaugemale meie toodetest. Pakume täielikku valikut varuosasid ja tarvikuid, et hoida teie seadmed sujuvalt töös, ja meie klienditeeninduse meeskond on alati valmis pakkuma tuge, kui seda vajate.

SAUNDERTON OÜ juures ei müü me lihtsalt seadmeid; me pakume tööriistu maa hoolduse tuleviku kujundamiseks. Tutvuge meie tootevalikuga ja avastage, kuidas me saame aidata teil saavutada oma eesmärke. Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust aadressil info@saunderton.ee või helistage numbril +372 5623 2811. Jälgige meid Facebookis, et saada viimaseid uuendusi!

Liituge meie teekonnaga, kui jätkame Maa hoolduse tuleviku kujundamist!

SAUNDERTON OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan

Olen äärmiselt rahul nende põllutehnikaseadmetega – töö käib kiiresti ja tulemus on laitmatu!

- Mihkel

Metsaomanikuna hindan tehnika täpsust ja vastupidavust. Valik osutus õigeks!

- Sirje

Põllumajandusseadmete valik on mitmekülgne, leidsin täpselt, mida vaja. Soovitan!

Kuidas valida õige põllutehnikaseade vastavalt enda vajadustele?

Põllumajandustehnika valdkonnas on lai valik seadmeid, mis on mõeldud erinevate põllutööde hõlbustamiseks. Õige põllutehnikaseadme valimine on oluline samm, mis mõjutab otseselt põllumajandustootmise tõhusust ja tulemuslikkust. Selles artiklis uurime, kuidas leida enda jaoks sobiv seade, võttes arvesse konkreetseid vajadusi. Määrake oma põllumajanduslikud eesmärgid ja vajadused: Enne põllutehnikaseadme valimist on oluline määratleda oma põllumajanduslikud eesmärgid ja vajadused. Küsige endalt, milliseid töid soovite teha, milliseid põllukultuure kasvatate ja millised on teie põllutööde

Dropdown

kõik artiklid

Tehnoloogia roll liivapuhastuses: kuidas tagada tõhus ja keskkonnasõbralik liivapuhastusprotsess?

Liivapuhastus on oluline protsess mitmetes valdkondades olgu selleks ehitus, tööstus või veepuhastus. Tehnoloogia mängib selles olulist rolli, võimaldades tõhus
ssb.ee
Liivapuhastus on oluline protsess mitmetes valdkondades olgu selleks ehitus, tööstus või veepuhastus. Tehnoloogia mängib selles olulist rolli, võimaldades tõhusat ja keskkonnasõbralikku liivapuhastust. Selles artiklis uurime, kuidas innovatiivsed tehnoloogiad aitavad tagada liivapuhastusprotsessi kvaliteeti ja jätkusuutlikkust. Täpsemad sõelumis- ja sorteerimissüsteemid Kaasaegsed liivapuhastustehnoloogiad hõlmavad täpseid sõelumis- ja sorteerimissüsteeme, mis võimaldavad eraldada erineva suurusega liivaterad. See mitte ainult ei paranda puhastatud liiva kvaliteeti, vaid vähendab ka

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.