Rohkema info nägemiseks:

PESATRON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 439; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PESATRON OÜ kohta arvamuslugu!"

PESATRON OÜ hetkeolukord

Juba 439 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Pesatron OÜ tegeleb jätkuvalt päikeseelektrijaamade (PEJ) planeerimise, rajamise ja hooldusega, samuti PEJ komponentide vahendamisega rahvusvahelistelt hulgimüüjatelt klientidele Eestis ja vähesel määral ka naaberriikides. Täiendavalt teeme elektritöid nii pea- kui alltöövõtuna ja konsulteerime kliente taastuvenergeetika teemalistes küsimustes, väikesel määral toodame ka ise

Päikesest elektrienergiat. Päikeseenergeetika valdkonnas tegeledes anname oma panuse jätkusuutlikuma ja loodussõbralikuma energeetika arengusse Eestis.

Pesatron OÜ kolmas tegevusaasta kujunes oodatult aktiivseks seoses ülemaailmselt kõrgete energiahindadega. Klientide huvi vähendada oma püsikulusid elektrile tõi kaasa klientide hulga ja käibe suurenemise. Jätkus trend eelistada valmislahendust ise ehitamisele, mistõttu oleme klientide soovide täitmiseks kaasanud varasemast rohkem tööjõudu, kes teostab nii paigaldus-, elektri- kui projekteerimistöid alltöövõtuna.

Kuna päikeseenergeetika sektor oli 2022. aastal väga elav, pöörduti meie poole ka konkureerivate ettevõtete poolt sooviga tellida elektrijaamade ehitustöid alltöövõtuna. Leidsime hea koostööpartneri, kelle objekte ehitades saame pakkuda oma alltöövõtjatele ühtlasemat töövoogu. Väljakujunenud ärimudeli rakendamine jätkub ka 2023. aastal.

Ka 2022. aastal tegime investeeringuid töövahenditesse. Ettevõttele soetati mitmeid tööks vajalikke tööriistu ja -vahendeid, suurim kulu ja ka areng oli lao osas - hankisime laotõstuki, sellega seotud agregaate ning laomööblit. Investeeringute eesmärk on teha tööd efektiivsemalt, ohutumalt ja turu nõudlusele vastavas mahus.

Näeme oma tegevust jätkuvalt vajalikuna nii Eesti rahvale, aidates luua jätkusuutlikke energeetikalahendusi, kui ka Eesti riigile, olles kohusetundlik maksukoguja ja -maksja.

Juhan Koppel

Pesatron OÜ juhatuse liige

PESATRON OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.