Rohkema info nägemiseks:

TOPTEAM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2638; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 6+ "Kirjuta TOPTEAM OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

TOPTEAM OÜ-s usume, et teie kodu on teie elu lõuend. Iga nurk, iga sein ja iga mööbliese jutustab lugu – teie lugu. Alates meie loomisest oleme pühendunud majade muutmisele kodudeks, mis resoneerivad nende elanike isiksustega. Meie oskused mööbli kokkupanekul ja paigaldamisel, ehitus- ja remonditöödel ning eritellimusel koduparandustel teevad meist eelistatud meeskonna teie unistuste ruumi loomiseks.

Kujutage ette kodu, mis peegeldab teie stiili, kus iga detail töötab harmoonias, luues just teile sobiva pühapaiga. Olgu selleks siis stiilne, modernne vannituba, mis pakub spaataolist puhkust, avar köök, mis toob pere kokku, või hubane, eritellimusel valmistatud saun, meie osavad käsitöölised TOPTEAM OÜ-s teevad selle teoks. Teenustega, mis ulatuvad korteri remondist kuni terrassi ehituseni, ja põrandaparketi paigaldamisest kuni plaatimistöödeni, tagame, et iga meie ette võetud projekt viiakse läbi täpsuse ja hoolikusega.

Meie pühendumus tipptasemele on ilmne igas ülesandes, mida me käsitseme. Alates esialgsest kujundusest kuni viimaste lihvideni töötame me teiega tihedalt koos, et tuua teie visioon ellu. Me mõistame, et kodu renoveerimine võib olla oluline ettevõtmine, mistõttu püüame pakkuda sujuvat ja stressivaba kogemust. Meie teenuste portfell, sealhulgas maja renoveerimine, vannitoa remont ja sauna ehitus, on loodud selleks, et rahuldada kõiki teie koduparanduse vajadusi, tagades, et saate parima võimaliku tulemuse.

TOPTEAM OÜ-s me ei ehita ja paranda ainult; me uuendame ja inspireerime. Oleme uhked oma võime üle kohanduda klientide ainulaadsete vajaduste ja soovidega, tagades, et iga projekt on nende individuaalsuse peegeldus.

Võtke meiega täna ühendust ja asugem koos looma teie unistuste kodu.

Uuri lähemalt

TOPTEAM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura K.

Professionaalne ja sõbralik personal. Mulje oli igati positiivne. Aitäh!

- Liisa P.

Väga professionaalne remont ja kokkupanek. Soovitan kindlasti!

- Heldur V.

Korter sai uue elu ja meie särame!

5 märki, et on aeg korterit renoveerida

Otsus renoveerida oma korterit on oluline samm, mis võib eluruumi elavdada ja elukvaliteeti tõsta. Siiski ei ole alati selge, millal on õige aeg alustada. Siin on viis kindlat märki, et on aeg kaaluda korteri renoveerimist. 1. Aegunud disain ja esteetika Kui teie korter tundub ajahambast puretud, võib olla aeg uuendada selle disaini. Kaasaegsed omadused nagu avatud planeeringuga eluruumid, nutikodu tehnoloogia ja kaasaegsed viimistlused võivad oluliselt parandada teie kodu funktsionaalsust ja atraktiivsust. Aja jooksul võivad pinnad ja materjalid muutuda kriimustatuks, mõlkis või tuhmiks.

Dropdown

kõik artiklid

Ruumide muutmine: vannitoa renoveerimise kunst

Vannituba on rohkem kui lihtsalt funktsionaalne ruum; see on pühakoda, kus algab ja lõpeb päev. Hästi kujundatud vannituba võib oluliselt tõsta kodu mugavust ja
ssb.ee
Vannituba on rohkem kui lihtsalt funktsionaalne ruum; see on pühakoda, kus algab ja lõpeb päev. Hästi kujundatud vannituba võib oluliselt tõsta kodu mugavust ja väärtust. Selle ruumi renoveerimine nõuab esteetika, funktsionaalsuse ja kvaliteetse käsitöö oskuslikku ühendamist. Enne renoveerimisprojekti alustamist on oluline mõista, milliseid muudatusi soovite teha. Olgu selleks lihtne värskendus või täielik ümberehitus, ulatuse määratlemine seab lava edukaks muutuseks. Vannitoa renoveerimise planeerimine Iga edukas renoveerimine algab hästi planeeritud eelarvega. Kaaluge renoveerimise kõiki

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.