Rohkema info nägemiseks:

KRAMAN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud sanitaartehnika paigaldusele ning pakume kõrgetasemelist tellimiseelset mõõtmist ja konsultatsiooni sisustuslahenduste ning furnituuri paigalduse osas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kraman OÜ on isa-poja tiim, kes on pühendunud sanitaartehniliste ruumide sisseseadetele ja furnituuri paigaldamisele. Meie kogemus ulatub aastate taha, alustades vannitubade ja muude sanitaartehniliste ruumide ehitusest ning renoveerimisest. Algselt keskendusime plaatimisele ja terviklikele remontidele, mis hõlmasid ruumi ettevalmistust, hüdroisolatsiooni, plaatimist ja viimistlust.

Aja jooksul oleme pühendunud peamiselt paigaldustöödele, mis on meie tegevuse keskmes. Pakume laia valikut paigaldusteenuseid, sealhulgas vannitoatarvikute, nagu vannid, dušinurgad, klaasseinad, valamud, peeglid, ja mööbli paigaldamist. Lisaks pakume furnituuri, nagu nagid, riiulid, hoidjad ja palju muud, professionaalset paigaldust.

Vannitoatarvikute ja furnituuri paigaldamine on spetsiifiline valdkond, mis nõuab teadmisi ja kogemusi. Meie meeskonnal on pikaajaline kogemus sanitaartehniliste ruumide remondist ja paigaldusest, ning me mõistame nende ruumide eripära ja kasutatavaid materjale ning tehnoloogiaid põhjalikult. Teame, kuidas tagada kindel ja ohutu paigaldus.

Meie teenused:

  • Enne paigaldust alustame mõõtmiste ja konsultatsiooniga, et tagada täpsus ja vastavus teie soovidele.

  • Paigaldame erinevat tüüpi mööblit ja furnituuri teie sanitaartehnilistesse ruumidesse.

  • Tagame duššialuste ja kabiinide korrektse paigalduse, et need kestaksid aastaid.

  • Pakume professionaalset klaasseinte paigaldust, mis lisab teie ruumile stiili ja funktsionaalsust.

  • Võtame enda kanda valamute ja vannide paigalduse, et tagada nende ohutus ja toimimine.

Kraman OÜ on teie usaldusväärne partner, kui vajate sanitaartehniliste ruumide paigaldusteenust. Oleme pühendunud kvaliteedile, täpsusele ja ohutusele ning oleme valmis teie projektiga tegelema.

Ootame teiega koostööd ja aitame teil luua unikaalseid ja praktilisi sanitaartehnilisi lahendusi. Võtke meiega ühendust juba täna ja laske meil teie ideed ellu viia. Teie rahulolu on meie peamine eesmärk.

Võta ühendust ning leiame sobiva lahenduse ka sulle!

info@krausehitus.ee
+372 5343 0846

KRAMAN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

Kraman OÜ aitas meil vannitoa unistuse teoks teha. Suurepärane töö!

- Lauri S.

Kramani meeskond on tõelised professionaalid klaasseinte paigalduses.

- Laura L.

Valamute ja vannide paigaldus sujus suurepäraselt. Aitäh!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

KRAMAN OÜ tegevusaruanne 2022

Kraman OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati 11. märtsil 2020. See on spetsialiseerunud vannitubade ja teiste sanitaartehniliste ruumide ehitus- ja remonditöödele ning sanitaartehniliste ruumide furnituuri paigaldamisele. Kraman OÜ on väikeettevõte, mis on pühendunud kvaliteetsele tööle ja kliendi rahulolule. Lisaks ehitus- ja remonditöödele pakub Kraman OÜ ka lisaväärtusena remondi ja ehitustöödega seonduvat konsultatsiooni, transpordi ja renditeenust. See tähendab, et klientidele pakutakse mitte ainult ehitus- ja remonditeenuseid, vaid ka nõustamist, mis aitab neil teha parimaid otsuseid oma

Dropdown

kõik artiklid

Dušikabiin ja vannid - vannitoa ehituse kaks peamist mängijat

Vannituba on kodu üks intiimsemaid paiku, kus me saame lõõgastuda ja mõelda. Kaks peamist komponenti, mis määravad teie vannitoa mugavuse ja funktsionaalsuse, o
ssb.ee
Vannituba on kodu üks intiimsemaid paiku, kus me saame lõõgastuda ja mõelda. Kaks peamist komponenti, mis määravad teie vannitoa mugavuse ja funktsionaalsuse, on dušikabiin ja vann. Need kaks elementi pakuvad erinevaid eeliseid ja loovad erinevaid kogemusi. Selles artiklis vaatleme lähemalt dušikabiine ja vanne ning nende rolli vannitoa ehituses. Dušikabiinid- mugavus ja ruumisääst Dušikabiinid on saanud populaarseks tänapäeva kiire elutempo tõttu. Need pakuvad kiiret ja efektiivset viisi keha pesemiseks, mis sobib ideaalselt kiirustavate hommikute jaoks. Siin on mõned peamised eelised,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.