Rohkema info nägemiseks:

TORMIVARJUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Teisaldatavad varjualused loomadele. Varjualune on oluline kaitse loomadele päiksese, vihma ja lume eest. Varjualused on sobivad hobustele, veistele, lammastele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Loomade heaolu tagamine on iga põllumajandustootja ja loomaarmastaja prioriteet. Üks oluline aspekt selles on varjualuste olemasolu, mis pakuvad kaitset päikese, vihma ja lume eest. Meie ettevõte on pühendunud pakkuma parimaid lahendusi loomade varjualuste vajadusteks, muretsemata keerulise paigalduse või pika ooteaja pärast.

Meie tootevalik hõlmab mitmesuguseid varjualuseid, mis on mõeldud erinevatele loomaliikidele nagu hobused, veised ja lambad. Olgu tegemist suurte farmidega või raskesti ligipääsetavate piirkondadega, saame pakkuda sobivat varjualust vastavalt teie vajadustele.

Üks meie eeliseid on varjualuste liigutatavus. Need on kavandatud nii, et neid saab hõlpsasti liigutada traktori või muu sarnase tehnikaga. Vajadusel on võimalik varjualune lahti võtta ja seejärel uues kohas uuesti kokku panna. See muudab meie varjualused äärmiselt paindlikeks ja kohandatavateks vastavalt teie farmi vajadustele.

Tahame rõhutada ka paigaldusprotsessi kiirust ja puhtust. Kõik varjualuse detailid on tehases toodetud, tagades nende kvaliteedi ja täpsuse. See omakorda tähendab, et paigaldus saab toimuda kiiresti ja puhtalt, ilma tarbetute viivitusteta.

Lisaks on meie tooted esindatud PRIA hinnakataloogis, mis tähendab, et need vastavad kõrgeimatele standarditele ja on tunnustatud kvaliteediga. Nii võite olla kindlad, et valides meie varjualused, teete investeeringu loomade heaolusse ja farmi tulevikku.

Kokkuvõttes võib öelda, et meie ettevõte on pühendunud pakkuma kvaliteetseid ja kohandatavaid varjualuseid loomadele, mis tagavad nende turvalisuse ja mugavuse. Olgu teie farm suur või väike, saame pakkuda teile parimat lahendust. Usaldage meid ja laske meil aidata teil tagada oma loomade heaolu.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

TORMIVARJUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Annik P.

Tormivarjus OÜ ja nende tooted on suurepärased! Olen oma varju paigaldanud ja see on loodud kvaliteetsetest materjalidest. Paigaldamine oli lihtne ja kõik osad sobisid hästi kokku. Suur tänu!

- Aurora T.

Olen väga rahul Tormivarjus OÜ teenusega. Paigaldus oli sujuv ja kiire ning varju kvaliteet on väga hea. Olen väga rahul, et olen valinud just nende teenust!

- Troy L.

Kvaliteetne teenus ja hea hind. Tormivarjus OÜ on väga abivalmis ja professionaalne. Olen väga rahul, et valisin just nende teenuse!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TORMIVARJUS OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Tormivarjus, mis asutati 16. märtsil 2020, on tõusnud märkimisväärseks tegijaks varjualuste tootmise sektoris. Tormivarjus OÜ on spetsialiseerunud teisaldatavate varjualuste tootmisele loomadele, pakkudes neile turvalist ja mugavat peavarju erinevate ilmastikutingimuste korral.2022. aasta oli Tormivarjus OÜ jaoks märkimisväärne, kuna ettevõtte müügitulu oli 166 090 eurot, mis on märkimisväärne tõus võrreldes 2021. aasta 75 758 euroga. See näitab ettevõtte pidevat kasvu ja arengut, mis on saavutatud tänu kvaliteetsetele toodetele ja pühendunud meeskonnale. Lisaks suurenenud

Dropdown

kõik artiklid

Miks on loomade söödamajade kasutamine hea mõte?

Loomade söödamajade kasutamine on oluline loomade tervise ja heaolu tagamiseks ning põllumajandustootmise efektiivsuse suurendamiseks. Siin on mõned põhjused, m
ssb.ee
Loomade söödamajade kasutamine on oluline loomade tervise ja heaolu tagamiseks ning põllumajandustootmise efektiivsuse suurendamiseks. Siin on mõned põhjused, miks loomade söödamajade kasutamine on hea mõte: Toidu kvaliteedi tagamine: Söödamajad võimaldavad farmeritel hoida loomade sööda kuivana ja puhtana. See tähendab, et loomad söövad värsket, tervislikku ja toitainerikast sööta, mis parandab nende tervist ja heaolu ning suurendab tootlikkust. Sööda raiskamise vähendamine: Söödamajad võimaldavad farmeritel kontrollida sööda tarbimist ja vältida sööda raiskamist. Loomad ei saa

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.