Rohkema info nägemiseks:

SUNLY WIND OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 472; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SUNLY WIND OÜ kohta arvamuslugu!"

SUNLY WIND OÜ hetkeolukord

Juba 472 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sunly Wind OÜ on asutatud 16.03.2020 Sunly Land AS poolt eesmärgiga arendada, omada ja opereerida Sunly AS (kuni 25.02.2022 Sunly Land AS) grupi Eesti riigis paiknevaid tuuleenergia projekte.

Sunly Wind OÜ arendab tuuleparke nii maismaal kui merel ja on seadnud eesmärgiks olla valmis osalema taastuvenergia vähempakkumistel või ehitada taastuvenergia projekte turutingimustel.

Sunly Wind OÜ eesmärgid toetuvad Eesti riigi ja Euroopa Liidu soovile 2030. aastaks oluliselt suurendada oma taastuvenergia tootmise mahte ning panustada kliimamuutuste vastasesse võitlusesse.

Projektide elluviimiseks osaleb või algatab Sunly Wind mitmeid planeeringuid, sh nii detail-, üld- kui kohalikke omavalitsuse eriplaneeringuid, näiteks: (cid:127) Eriplaneering Alutagusel, Lääne-Nigulas, Läänerannas, Tori ja Põhja-Pärnumaa vallas, Kadrina vallas, Haljala vallas ning Pärnu linnas (cid:127) Üldplaneering Kehtna, Lääne-Nigula, Lääneranna, Lüganuse, Põhja-Pärnu, Pärnu linn, Saarde,

Toila, Tori, Türi, Vinni, Valga ja Viru-Nigula vallas (cid:127) Detailplaneering Põhja-Pärnumaa ja Tori vallas 2022. aasta lõpu seisuga osales Sunly Wind OÜ ligikaudu 20 planeeringus, eesmärgiga arendada

Eestis tuuleenergiat maismaal. Planeeringute protsessis tehakse lisaks kohalikele omavalitsustele, planeerijatele ning keskkonnamõjude hindajatele tihedat koostööd ka teiste tuuleparkide arendajatega.

Seoses huviga arendada tuuleenergiat, on Sunly Wind OÜ teinud ettepanekuid seadusloome parandamiseks ja erinevate planeeringute, sh Eesti merealade planeeringu, koostamisel.

Merealade planeering kehtestati 2022 aasta mais, misjärel täpsustas Sunly Wind ka oma arendusplaane.

Sunly Wind OÜ on esitanud 9 hoonestusloa taotlust meretuuleparkide arendamiseks, kokku mahus ligikaudu 1700 MW.

2023. aastal jätkab ettevõte tuuleenergia projektide edasiarendust, mida plaanib hiljem ka ehitada ja opereerida.

31.12.2022 seisuga oli Sunly Wind OÜ osakapital 32 000 eurot, aruandeaasta kahjum oli eurot.

31.12.2022 seisuga ei vasta osaühingu osakapital seaduses ette nähtud nõuetele, kahjum kaetakse tulevaste perioodide tulu arvelt.

SUNLY WIND OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.