Rohkema info nägemiseks:

MEDITERRA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme terapeutiliste massaažide ja kehahooldustega, pakkudes personaalset teekonda heaoluni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast pühapaika, kus sinu heaolu on meie missioon. MEDITERRA OÜs usume, et heaolu omaksvõtt on esimene samm elu omaksvõtmise suunas. Meie mitmekesine terapeutiliste massaažide ja kehahoolduste valik on loodud selleks, et edendada mitte ainult tervist, vaid sügavat lõõgastustunnet, mis kajastub kogu sinu elus.

Hetkest, mil astud meie rahulikku ruumi, transporditakse sind maailma, kus iga hooldus on rahu ja enesehoolduse tähistamine. Meie ekspertterapeudid ei ole ainult massaaži kunstis osavad; nad on heaolu käsitöölised, kujundades iga kogemuse vastavalt sinu ainulaadsetele vajadustele.

Hellita ennast meie klassikalise massaažiga ajatuks põgenemiseks või sukeldu sügavamale süvamusklite massaažiga, mis sihib pingete tuuma. Neile, kes otsivad terviklikku lähenemist, pakuvad meie kaanemassaaž ja meemassaaž aegade poolt tõestatud iidseid abinõusid. Võitle tselluliidiga meie spetsialiseeritud tselluliidimassaažiga, või jaga lõõgastushetke kallimaga meie kahekesi massaažiga. Oleme mõelnud ka pisikestele; meie lastemassaaž tagab, et ka nemad saavad kogeda õrna hoolitsuse eeliseid.

Meie kreemikehahooldused on indulgentsi kehastus, jättes su naha siidiseks ja toidetuks. Neile, kes vajavad joondamist, on meie selja venitusmasin valmis leevendama su rühti tagasi täiuslikkuseni. Ja kätele ning jalgadele, mis töötavad sama raskelt kui sina, on meie parafiinihooldus ülim tasu.

MEDITERRA OÜs on iga teenus enam kui lihtsalt protseduur; see on isikupärastatud teekond heaoluni. Meie missiooniks on pakkuda mitte ainult hooldusi, vaid transformatiivseid kogemusi, mis kajastavad meie ettevõtte loosungit: Omaks võta heaolu, omaks võta elu!

Liitu meiega ja lase oma noorendumisteekonnal alata.

Kontakt

MEDITERRA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari L.

Imeline kogemus, tunnen end nagu uus inimene!

- Jaan A.

Suurepärane valik erinevaid massaaže, leidsin just endale sobiva.

- Anu U.

Tõeliselt lõõgastav ja professionaalne teenindus.

Millised on klassikalise massaaži eelised stressi ja lõõgastumise osas?

Klassikaline massaaž, tuntud ka kui Rootsi massaaž, on ajalooline tehnika, mis on aidanud tervendada ja edendada tervist sajandeid. See kehahoolduse vorm ei ole lihtsalt luksus, vaid tasakaalustatud heaolu rutiini lahutamatu osa. Klassikaline massaaž hõlmab erinevaid lööke ja surve tehnikaid, et leevendada lihaseid, stimuleerida vereringet ja esile kutsuda sügavat lõõgastust. Seda iseloomustavad õrnad, voolavad liigutused, mis on nii terapeutilised kui ka rahustavad. Tänapäeva kiire elutempo juures toimib klassikaline massaaž igapäevaelu stressidele vastukaaluks, pakkudes pelgupaika kehale

Dropdown

kõik artiklid

Mis on sügavlihaste massaaž ja kuidas see toimib?

Sügavlihaste massaaž, tuntud ka kui süvakoelise massaaž, on tehnika, mis keskendub lihaskoe sügavamatele kihtidele. Selle eesmärk on vabastada kehas kroonilised
ssb.ee
Sügavlihaste massaaž, tuntud ka kui süvakoelise massaaž, on tehnika, mis keskendub lihaskoe sügavamatele kihtidele. Selle eesmärk on vabastada kehas kroonilised pingemustrid aeglaste tõmmetega ja sügava sõrmerõhuga kokkutõmbunud piirkondadele. See massaažiteraapia tüüp on mõeldud lihaste alakihi ja fastsia saavutamiseks, aidates keha joondada ja tervendada. Sügavlihaste massaaž pakub mitmeid eeliseid, sealhulgas valu leevendust, stressi ja ärevuse vähenemist, vererõhu paranemist ja vigastustest taastumise kiirendamist. See võib lõhustada ja kõrvaldada armkude varasematest vigastustest,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.