Rohkema info nägemiseks:

Rainer Rand

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
vedrustuse ja amortisaatorite remont, usaldusväärne sõidukidiagnostika, Õli ja filtri vahetus, rehvide vahetus ja tasakaalustamine, pidurite kontroll ja hooldus, aku testimine ja vahetamine, mootori remont ja taastamine, kliimaseadmete remont ja hooldus, rullide remont ja hooldus, sõidukite ohutuskontrollid

TARTU LINN, KRISTALLI TN 9 // LASERI TN 6 // 6A KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Tartu linn, Kristalli tn 9// Laseri tn 6//6a tegeles 2022. aastal ühistu igapäevase majandustegevuse korraldamisega. KÜ-l töötajaid ei ole ja juhatuses on 7 liiget. KÜ arvete laekumine aruandeaastal on toimunud jätkuvalt rahuldavalt.

Dropdown

kõik artiklid

MOTOTROONIK OÜ tegevusaruanne 2022

Mototroonik OÜ on ettevõte, kes pakub autoremondi teenust. Garaaž asub Tartus, mis on ka tänapäevase tehnikaga töökoda. Ettevõte asutati 2019 aasta detsembris.
ssb.ee
Mototroonik OÜ on ettevõte, kes pakub autoremondi teenust. Garaaž asub Tartus, mis on ka tänapäevase tehnikaga töökoda. Ettevõte asutati 2019 aasta detsembris. Firma tänane eesmärk on kliendibaasi suurendamine ettevõtete näol. Ettevõte pakub inimestele sõidukite remonti ja hooldust alates väiksematest õlivahetustest kuni mootori kapitaalremondini, lisaks elektroonika remont, arendus. Tooteportfelli kuuluvad veel mootori juhtajude seadistamine, diagnostika ja erinevad kodeerimised. Ettevõte tegevus on suunatud kõikidele, kellel on soov oma sõidukit parandada või täiustada.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.