Rohkema info nägemiseks:

SÕSTRAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume personaalseid teenuseid, mis hõlmavad reisikorraldust, ürituste korraldamist, kinnisvara nõustamist ning personaalset abi ja tuge igapäevastes toimingutes.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast SÕSTRAD OÜ maailma, kus luksus kohtub personaalse teenindusega ning kõik teie vajadused on kohandatud vastavalt teie ainulaadsetele soovidele ja ootustele.

Meie lugu algas kirglikust soovist pakkuda kõrgtasemelist teenust, mis ületab klientide ootusi ja loob unustamatuid elamusi. See kirg on juhatanud meid läbi mitmete etappide ja kogemuste, kus iga samm on olnud õppevõimalus ning iga väljakutse on tugevdanud meie pühendumist tipptasemele.

Meie asutaja, Erika Sõstra, kellel on mitmekülgne karjäär rahvusvahelises meediaagentuuris, jaekaubandusketis ning luksuslike reiside korraldamisel, on olnud meie teejuht selles teekonnas. Tema visioon ja kogemused on andnud meile vundamendi, millele ehitada meie ettevõtte SÕSTRAD OÜ identiteeti.

Meie eesmärk on pakkuda mitmekülgseid teenuseid, mis hõlmavad kõike alates isiklikust reisikorraldusest kuni ettevõtte- ja eraürituste korraldamiseni, kinnisvarateenustest kuni personaalse abistajateenusteni. Meie klientide rahulolu on alati meie peamine mure ning me püüame alati ületada nende ootusi.

Meie töötajad on valitud hoolikalt, tagamaks, et iga klient saab individuaalse ja tähelepaneliku teeninduse, mis vastab nende vajadustele. Me hindame usaldust ja diskreetsust ning loome alati suhteid, mis põhinevad vastastikusel austusel ja usaldusel.

SÕSTRAD OÜ ei ole lihtsalt teenusepakkuja, vaid usaldusväärne partner, kes seisab alati teie kõrval, et muuta teie elu lihtsamaks ja täis unustamatuid hetki. Oleme uhked oma pikaajalise kogemuse üle luksusteenuste valdkonnas ning pühendunud pakkuma teile parimat, mida maailmal on pakkuda.

Kui soovite avastada maailma kõige eksklusiivsemaid elamusi, siis võtke meiega ühendust ja laske meil olla teie teejuht selles unustamatus seikluses.

Kontakt

SÕSTRAD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.

Minu ootusi ületati igal sammul. Aitäh!

- Mark S.

Suurepärane teenus! Soovitan kõigile!

- Anu O.

Diskreetsus ja usaldusväärsus on nende tugevaimad küljed.

Kuidas tagada ultimaatne privaatsus ja eksklusiivsus oma järgmise luksuspuhkuse ajal?

Luksuspuhkusele asumine tähendab mugavuse, eksklusiivsuse ja isikupärastatud teeninduse tipus indulgentsi. See on võimalus tavalisest põgeneda ja sukelduda kogemustesse, mis rahuldavad teie iga soovi. Nõudlikele reisijatele ei tähenda luksuspuhkus lihtsalt luksuslikku ümbrust; see on seotud sellega, kuidas reis resoneerib teie isiklike maitsete ja eelistustega. Rätsepatööna valminud kogemused tagavad, et teie reisi iga aspekt vastab teie täiuslikkuse visioonile. Nõuanne 1: Määratlege oma luksus Alustage mõtisklemisest, mida luksus teie jaoks tähendab. Kas see on seotud rahulike

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas luua ettevõtteüritus, mis jääb kauaks meelde?

Ettevõtteüritused on rohkem kui lihtsalt kogunemised; need on ettevõtte brändi ja väärtuste peegeldus. Need on platvormiks võrgustike loomiseks, tähtpäevade täh
ssb.ee
Ettevõtteüritused on rohkem kui lihtsalt kogunemised; need on ettevõtte brändi ja väärtuste peegeldus. Need on platvormiks võrgustike loomiseks, tähtpäevade tähistamiseks, toodete turuletoomiseks ja meeskonnatöö edendamiseks. Tänases konkurentsirikkas ärikeskkonnas on oluline korraldada üritus, mis paistab silma ja jätab klientidele, töötajatele ja sidusrühmadele püsiva mulje. Meeldejääva ettevõtteürituse loomine nõuab põhjalikku planeerimist, loovust ja luksuse puudutust. Tegemist on kogemuse loomisega, mis resoneerib osalejatega kaua pärast ürituse lõppu. SÕSTRAD OÜ on spetsialiseerunud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Safari laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.