Rohkema info nägemiseks:

HOMEDECO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume aknakatete ja kardinate täislahendust konsultatsioonist paigalduseni. Lai valik erinevaid aknakatteid ja kardinaid, personaalne lähenemine ja kvaliteetne teostus.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Otsid ideaalset lahendust oma kodu akendele? Pakume sulle täislahendust, mis hõlmab kõike alates konsultatsioonist ja mõõtmisest kuni paigalduseni. Valikus olevad aknakatted pärinevad Euroopa juhtivatelt tootjatelt, tagades mitmekesise materjalivaliku, mustrid ja värvitoonid.

Miks valida meid?

Kvaliteetsed mehhanismid ja materjalid: Meie toodete aluseks on tipptasemel mehhanismid ja materjalid, mis tagavad pikaajalise vastupidavuse.

Laiaulatuslik toodete valik: Valikusse kuuluvad voldikkardinad, rulookardinad, ribakardinad, lamellkardinad, allusioonkardinad, mitmesugused tekstiilkardinad ja putukavõrgud.

Personaalne lähenemine: Me usume, et iga kodu on ainulaadne, seetõttu pakume personaalseid konsultatsioone, et leida just sinu vajadustele vastav lahendus.

Professionaalsed konsultatsioonid: Meie eksperdid on valmis sind juhendama ja aitama parima valiku tegemisel, tuues näidised otse sinu koju.

Optimaalne hinna ja kvaliteedi suhe: Pakume taskukohase hinnaga tooteid, säilitades samal ajal kõrge kvaliteedi.

Kuidas me aitame? Meie kogenud spetsialistid aitavad sul valida sobivaimad aknakatted, arvestades sinu maitset ja kodu stiili. Spetsialistid mõõdavad aknad täpselt, tagades, et kõik sobib ideaalselt. Paigaldus - Kiire ja korrektne paigaldus tagab, et uued aknakatted on kasutusvalmis ilma sinu väärtuslikku aega raiskamata. Kui peaks tekkima probleeme, aitame sul leida parima lahenduse, et aknakardinad jälle ideaalselt toimiksid ning head välja näevad.

Pakume oma teenuseid üle Eesti, tagades kvaliteetseid aknakatteid kõikidesse kodudesse. Olenemata sellest, kas oled huvitatud stiilsetest voldikkardinatest või eelistad arenenud mootoriseeritud ruloonkardinaid, leiame sinu jaoks sobiva lahenduse.

Oleme siin, et anda sinu kodu akendele uus ilme. Võta meiega ühendust, ja koos leiame just sulle sobivaima aknakatete lahenduse!
UURI LISAKS

HOMEDECO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Triin

Aknakatted on täpselt sellised, nagu soovisin. Aitäh!

- Liina

Konsultatsioon oli informatiivne.

- Maris

Mõõtmised ja paigaldus sujusid hästi.

Kuidas tagame kardinate sobivuse?

Iga kodu interjöör vajab aknakatteid, mis mitte ainult ei reguleeri valgustust, vaid lisavad ka kodusoojust ja stiili. Meie ettevõte pakub laia valikut aknakatteid igale maitsele ja mis sobivad igasse koju või kontorisse.  Kuna aknakatete valik võib olla mitmekesine ja keeruline, pakume sulle personaalset konsultatsiooni. Meie eksperdid tulevad koos näidistega sinu juurde, aidates sul teha õige valiku. Kohapealne materjalide ja toonide valik tagab, et valitud aknakatted sulanduvad harmooniliselt sinu kodu atmosfääriga. Kuigi on saadaval mõõtmisjuhendid, pakub turvatunnet meie spetsialist,

Dropdown

kõik artiklid

Motoriseeritud lahendused akendele

Tänapäeva kiire elutempo juures otsivad paljud inimesed mugavamaid ja nutikamaid lahendusi kodu juhtimiseks. Üks selline uuenduslik võimalus on motoriseeritud a
ssb.ee
Tänapäeva kiire elutempo juures otsivad paljud inimesed mugavamaid ja nutikamaid lahendusi kodu juhtimiseks. Üks selline uuenduslik võimalus on motoriseeritud aknakatted, mille puhul pakume tunnustatud Prantsuse ettevõtte Somfy automatiseerimise lahendusi. Need lahendused mitte ainult ei muuda teie igapäevaelu mugavamaks, vaid lisavad ka nutikust ja stiili teie koju. Miks valida motoriseeritud lahendused? Mugavus: Unusta tüütu kardinajõhkimine! Motoriseeritud lahendused võimaldavad sul avada ja sulgeda aknakatted vaid ühe nupuvajutusega, olles samal ajal mugavalt diivanil või isegi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.