Rohkema info nägemiseks:

SAWERNA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme mööblit ja sisustustooteid müüv ettevõte. Samuti on võimalik külastada meie poodi, mis asub Lõuna-Eestis, Savernas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kvaliteetne pehme mööbel hoole ja armastusega

Sawerna on pühendunud mitte ainult kvaliteedile, vaid ka parima hinna ja kvaliteedi suhte tagamisele. Oleme hoolikalt valinud oma tooted nii, et iga ost oleks investeering Sinu mugavusse ja heaolusse. Meie eesmärk on pakkuda kvaliteetseid tooteid, ilma kompromisse tegemata kvaliteedis.

Oleme oma tootevalikus äärmiselt paindlikud, et iga klient leiaks just endale sobiva lahenduse. Kliendi mugavus ja rahulolu on meie jaoks esmatähtsad, seega võite kindel olla, et iga Sawerna toode on hoolikalt valitud ja kvaliteetne.

Vali kvaliteet, vali mugavus, vali stiil – vali Sawerna!

Sawerna - Miks meie?

Pidevalt kasvav tootevalik

Tegeleme hoogsalt oma tootevaliku kasvatamisega. Meie eesmärk on pakkuda piisavalt laia tootevalikut, et iga klient leiaks endale sobiva(d) toote(d).

Kvaliteetne

Oleme kõik oma tooted hoolega valinud. Meie eesmärk on pakkuda kvaliteetseid ja vastupidavaid tooteid iga hinnaklassi juures.

Kiire tarne

Valdav osa tootevalikust on laos olemas ning tarne toimub 1-4 tööpäeva jooksul. Samuti on kliendil võimalik kaup kätte saada meie laost juba samal päeval.

Kogemus

Meil on kogemusi mööblivaldkonnas. Oleme turul olnud üle 20. aasta, kuid nüüd lõpuks otsustasime luua enda jaemüügi brändi ning avada veebipoe.

vaata lisaks!

SAWERNA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina L.

Sain oma tellimuse kiiresti kätte ja tooted vastasid ootustele.

- Karl R.

Mugav veebipood ja kiire tarne. Tellitud diivan on väga mugav ja kvaliteetne.

- Anu V.

Mugav ja lihtne tellimisprotsess. Tooted on ilusad ja vastupidavad. Olen väga rahul.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Diivanvoodid: funktsionaalsed ja stiilsed lahendused Sinu kodule

Diivanvoodid on mitmekülgne mööbliese, mis ühendab endas nii diivani mugavuse kui ka voodi praktilisuse. Need on ideaalsed valikud kodudesse, kus ruumi on piiratud või kus vajatakse lisakohta külalistele ööbimiseks. 1. Funktsionaalsus ja mugavus Diivanvoodid pakuvad mugavat istumis- ja magamislahendust ühes mööbliesemes. Need avanevad lihtsasti voodiks, pakkudes külalistele mugavat magamiskohta. Meie valikus on erinevad mudelid, mis sobivad igasse interjööri ja vajadusse. 2. Stiil ja disain Pakume laia valikut stiilseid diivanvoodi mudeleid, sealhulgas nurgadiivaneid, klassikalisi

Dropdown

kõik artiklid

Madratsid: Oluline tugi tervisliku une tagamisel

Madrats on üks olulisemaid mööbliesemeid meie kodus, millel on otsene mõju meie igapäevasele tervisele ja heaolule. Õige madratsi valimine võib olla võtmeks hea
ssb.ee
Madrats on üks olulisemaid mööbliesemeid meie kodus, millel on otsene mõju meie igapäevasele tervisele ja heaolule. Õige madratsi valimine võib olla võtmeks hea une saavutamisel ning üldise heaolu parandamisel. 1. Mugavus ja tugi Madratsi peamine eesmärk on pakkuda kehale mugavat tuge une ajal. Erinevad madratsitüübid, nagu vedrumadratsid, mälumadratsid ja lateksmadratsid, pakuvad erinevat tüüpi tuge vastavalt kasutaja eelistustele ja vajadustele. Näiteks mälumadratsid kohanduvad keha kuju ja raskusega, tagades optimaalse toe ja survetundlikkuse vähendamise. 2. Seljatoe olulisus Õige

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.