Rohkema info nägemiseks:

SAWERNA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme mööblit ja sisustustooteid müüv ettevõte. Samuti on võimalik külastada meie poodi, mis asub Lõuna-Eestis, Savernas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Sawerna OÜ on ettevõte, mis on pühendunud kvaliteetse mööbli pakkumisele, keskendudes eelkõige funktsionaalsusele, stiilile ja vastupidavusele. Meie eesmärk on pakkuda klientidele mööblilahendusi, mis vastavad nende isiklikele vajadustele ja maitseeelistustele, tagades samal ajal parima hinna ja kvaliteedi suhte.

Meie lugu algab pikaajalise kogemusega mööblitööstuses, mis ulatub enam kui 20 aasta taha. Aastate jooksul oleme olnud tunnistajaks mööblituru muutumisele ja arenemisele, kuid üks asi on jäänud muutumatuks – meie kirg kvaliteetse mööbli vastu. Selle aja jooksul oleme arendanud tugevaid suhteid nii kohalike tootjate kui ka rahvusvaheliste tarnijatega, mis võimaldab meil pakkuda laia valikut tooteid igas hinnaklassis.

Sawerna OÜ sündis soovist tuua oma kogemused ja teadmised laiemale publikule. Meie eesmärk on muuta kvaliteetne ja stiilne mööbel kättesaadavaks kõigile. Oleme pühendunud sellele, et iga klient leiaks meie valikust midagi, mis täiustab nende kodu või kontori sisekujundust. Meie tootevalik ulatub diivanitest ja vooditest kuni söögilaudade ja tugitoolideni, pakkudes lahendusi nii klassikalises kui ka kaasaegses stiilis.

Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on pühendunud igale detailile. Meie jaoks ei ole mööbel lihtsalt toode – see on investeering kodu mugavusse ja esteetikasse. Sellepärast pöörame erilist tähelepanu materjalide ja viimistluse kvaliteedile. Iga mööbliese, mida meie kaudu soetatakse, on valitud hoole ja armastusega, et see teeniks Teid aastaid.

Lisaks kvaliteetsele tootevalikule pakume ka paindlikke teenuseid, et muuta ostuprotsess võimalikult sujuvaks ja meeldivaks. Meie kiire tarne ja professionaalne paigaldusteenus tagavad, et Teie uus mööbel jõuab Teie koju kiiresti ja probleemideta. Oleme teinud kõik endast oleneva, et Teie ostukogemus oleks muretu ja rahuldustpakkuv, alates esimesest sammust meie veebipoes kuni mööbli kokkupanekuni Teie elutoas.

Meie jaoks on oluline ka pikaajaline kliendisuhe. Pakume mitmesuguseid finantseerimisvõimalusi, sealhulgas järelmaksu ja paindlikke makselahendusi, et teha kvaliteetne mööbel kättesaadavaks kõigile. Samuti anname oma toodetele pikendatud garantii, et tagada Teie meelerahu ja rahulolu.

Sawerna OÜ on midagi enamat kui lihtsalt mööblimüüja – me oleme partnerid Teie kodu kujundamisel ja täiendamisel. Meie missioon on pakkuda mööblit, mis ei ole mitte ainult ilus ja vastupidav, vaid ka funktsionaalne ja mugav. Me usume, et iga kodu väärib parimat ja teeme kõik, et see unistus teoks saaks. Tänu meie kogemustele ja pühendumusele oleme kindlad, et suudame pakkuda lahendusi, mis ületavad Teie ootused ja muudavad Teie kodu tõeliselt eriliseks.

vaata lisaks!

SAWERNA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina L.

Sain oma tellimuse kiiresti kätte ja tooted vastasid ootustele.

- Karl R.

Mugav veebipood ja kiire tarne. Tellitud diivan on väga mugav ja kvaliteetne.

- Anu V.

Mugav ja lihtne tellimisprotsess. Tooted on ilusad ja vastupidavad. Olen väga rahul.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Söögilauad ja toolid – kuidas luua täiuslik söögituba

Söögituba on koht, kus pere ja sõbrad saavad kokku, et nautida head toitu ja seltskonda. Seetõttu on oluline valida söögilaud ja toolid, mis sobivad nii Teie stiili kui ka praktiliste vajadustega. Õige söögilaud võib muuta Teie söögitoa tõeliseks keskpunktiks, pakkudes samal ajal mugavat ja funktsionaalset ruumi igapäevaseks kasutamiseks. Söögilaua valimisel tuleb kõigepealt mõelda laua suurusele ja kujule. Ümmargused ja ovaalsed lauad on ideaalsed väiksematesse ruumidesse, sest need võtavad vähem ruumi ja võimaldavad sujuvamat liikumist. Piklikud ja ristkülikukujulised lauad sobivad

Dropdown

kõik artiklid

Kontinentaalvoodid – luksus ja mugavus Teie magamistoas

Kontinentaalvoodid on muutunud üha populaarsemaks nende luksusliku välimuse ja erakordse mugavuse tõttu. Erinevalt tavalistest vooditest koosnevad kontinentaalv
ssb.ee
Kontinentaalvoodid on muutunud üha populaarsemaks nende luksusliku välimuse ja erakordse mugavuse tõttu. Erinevalt tavalistest vooditest koosnevad kontinentaalvoodid mitmest kihist, pakkudes paremat tuge ja unekvaliteeti. Selline voodi on ideaalne valik neile, kes hindavad kõrgemat voodit ja soovivad oma magamistuppa lisada elegantsi. Kontinentaalvoodid koosnevad tavaliselt kolmest kihist: alusraam, vedrumadrats ja pealmine kattemadrats. Alusraam annab voodile tugeva aluse ja kindlustab selle vastupidavuse. Vedrumadrats pakub selgroole vajalikku tuge, järgides samal ajal keha kontuure.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.