Rohkema info nägemiseks:

PRIME TRADE HOUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 266; jälgijaid - 0. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta PRIME TRADE HOUSE kohta arvamuslugu!"

PRIME TRADE HOUSE OÜ hetkeolukord

Juba 266 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Prime Trade House OÜ on 2019. aastal asutatud ettevõte, mille tegevusalaks on toidukaupade import Itaaliast ja nende eksport erinevatele turgudele. Ettevõtte põhitegevus hõlmab kaupade hankimist, logistikat, ladustamist ja müüki. Ettevõttes töötab üks juhatuse liige, kes juhib kõiki operatiivtegevusi.

Olulisemad sündmused ja arengud aruandeaastal:

Müügimahu kasv: (cid:127) 2023. aastal kasvas Prime Trade House OÜ müügitulu 1 069 746 euroni, võrreldes 2022. aasta 927 051 euroga. Müügikasv saavutati tänu uute klientide leidmisele ja olemasolevate kliendisuhete tugevdamisele.

Tootevaliku laiendamine: (cid:127) Ettevõte laiendas oma tootevalikut, tuues turule mitmeid uusi Itaalia toidukaupu. Uued tooted on olnud klientide seas hästi vastu võetud, aidates suurendada müügitulu.

Tõhusam logistika ja ladustamine: (cid:127) Prime Trade House OÜ investeeris oma logistika- ja ladustamissüsteemidesse, et tagada kaupade õigeaegne ja tõhus kohaletoimetamine. Tõhustatud logistikasüsteem on aidanud vähendada kulusid ja parandada teenuse kvaliteeti.

Kohustuslik reservkapital: (cid:127) Vastavalt Eesti Vabariigi äriseadustikule kanti 2023. aasta puhaskasumist 22 228 eurot kohustuslikku reservkapitali, mis moodustab 5% puhaskasumist. Reservkapital moodustati ettevõtte finantsstabiilsuse tagamiseks ja võimalike kahjumite katmiseks tulevikus.

Kasumlikkus ja finantsseisund: (cid:127) 2023. aastal teenis Prime Trade House OÜ puhaskasumit 450 093 eurot, mis näitab ettevõtte tugevat finantsseisundit ja kasumlikkust.

Kasumi kasv on saavutatud läbi müügimahtude suurenemise ja kulude tõhusa juhtimise.

Maksukohustused: (cid:127) Ettevõte täitis kõik oma maksukohustused vastavalt Eesti maksuseadustele, sealhulgas käibemaksu, sotsiaalmaksu ja töötuskindlustusmakse tasumine.

Tulevikuplaanid:

Turuosa laiendamine: (cid:127) Prime Trade House OÜ plaanib laiendada oma turuosa, sisenedes uutele välisturgudele ja suurendades kohalolekut olemasolevatel turgudel. Ettevõte kavatseb jätkata uute klientide otsimist ja koostööpartnerite leidmist.

Tooteportfelli arendamine: (cid:127) Ettevõte kavatseb jätkata oma tooteportfelli laiendamist, tuues turule uusi Itaalia toidukaupu ja pakkudes klientidele laiemat valikut kvaliteetseid tooteid.

Logistika ja tarneahela optimeerimine: (cid:127) Prime Trade House OÜ plaanib jätkata investeerimist oma logistika- ja tarneahela optimeerimisse, et tagada kaupade õigeaegne ja kuluefektiivne kohaletoimetamine klientidele.

Klienditeeninduse parandamine: (cid:127) Ettevõte keskendub klienditeeninduse kvaliteedi parandamisele, pakkudes kiiret ja sõbralikku teenindust ning püüdes ületada klientide ootusi.

Järeldus: Prime Trade House OÜ on edukalt laiendanud oma tegevust ja suurendanud kasumlikkust 2023. aastal. Ettevõte jätkab oma strateegiliste eesmärkide elluviimist, keskendudes müügi kasvatamisele, tooteportfelli laiendamisele ja klienditeeninduse parandamisele.

Ettevõtte tugev finantsseisund ja selge tulevikuplaan tagavad jätkusuutliku kasvu ja edu ka tulevikus.

PRIME TRADE HOUSE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.