Rohkema info nägemiseks:

MAXWELD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 270; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MAXWELD OÜ kohta arvamuslugu!"

MAXWELD OÜ hetkeolukord

Juba 270 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõte asutati 2020.aastal. Põhitegevusalaks on muude plastist ehitustoodete tootmine (EMTAK 22239).

Müügitulu aruandeaastal oli 87 765 eurot (2021: 62 538 eurot). Majandusaastal teeniti kasumit 26 280 eurot (2021: 14 133 eurot).

Olulisi uurimis- ja arendustegevusega seotud väljaminekuid aruandeaastal ei olnud ning ei ole ka plaanis järgmisel aastal. Järgmisel majandusaastal jätkatakse samadel tegevusaladel ning investeeritakse seadmetesse, et suurendada käivet ning kliendibaasi.

Maxweld OÜ majanduslik keskkond oli stabiilne ning makromajandusliku keskkonna mõju avaldub vähesel määral. Samuti ei avaldanud tegevusele olulist mõju COVID-19 ning 2022.a. alanud sõda Ukrainas.

Juhtkond hindab Maxweld OÜ tegevust jätkuvaks.

Aruandeperioodil ei töötanud ettevõttes ühtegi töötajat ning seetõttu ei arvestatud ka vastavaid tasusid.

____________________

Anna Dzivak juhatuse liige

MAXWELD OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.