Rohkema info nägemiseks:

A KATUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie tegevusvaldkonnaks on katuse- ja fassaadipuhastus ning värvimisteenuste pakkumine. Kasutame selleks kõrgtehnoloogilisi puhastus- ja värvimismeetodeid, tagamaks mitte ainult visuaalset ilu, vaid ka pikaajalist kaitset ilmastikumõjude vastu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu - Millega meie ettevõte tegeleb?

Meie meeskond on pühendunud katuste ja fassaadide pesemisele ning värvimisele, rakendades innovaatilisi puhastus- ja värvimismeetodeid, et tagada mitmekülgne kaitse ja visuaalne esinduslikkus.

Meie teekond algas lihtsa, kuid võimsa pühendumusega: pakkuda terviklikke katuse lahendusi, mis kaitsevad ja samal ajal tõstavad sinu kinnisvara esteetilist väärtust. Me usume, et hästi hooldatud katus on turvalise ja kauni hoone nurgakivi, mistõttu pakume teenuste valikut, mis on kohandatud vastavalt sinu igale vajadusele.

Fassaadi pesu, mis taastab hoone välisilme sära, kuni sammaltõrje teenusteni, mis ennetavad kahjustusi ja lagunemist – meie ekspertide meeskond on varustatud teadmiste ja tööriistadega, et hoida sinu vara laitmatu seisukorras. Me ei piirdu ainult hooldusega; meie lume puhastamise ja katuse värvimise teenused tagavad, et sinu katus on mitte ainult funktsionaalne, vaid ka visuaalselt ahvatlev läbi aastaaegade.

Meie pühendumus tipptasemele kajastub meie põhjalikus kruntimise protsessis, mis valmistab sinu katuse ette pikaajaliseks viimistluseks, kaitstes sinu investeeringut aastateks. Iga pintslitõmbega ja iga puhastatud katusekiviga tugevdame meie ettevõtte loosungit: Tõsta oma katus kõrgemale, kindlusta oma rahu!

Võtke meiega ühendust juba täna!

Vaata rohkem

A KATUSED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin K.

Soovitan nende meeskonda kõigile, kes otsivad kvaliteetset teenust.

- Andres O.

Nende lahendused on meie vara puhul tõeliselt märgatavad. Tänud!

- Lauri P.

Soovitan kindlasti seda ettevõtet neile, kes hindavad tipptasemel teenust.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 märki, et teie katus vajab viivitamatut tähelepanu

Katusekahjustuste märkide eiramine võib viia kulukate remontideni või isegi katastroofilise rikkeni. Siin on viis kriitilist märki, mis näitavad, et teie katus vajab viivitamatut tähelepanu. 1. Nähtav kahjustus või kulumine Katusesindlid on teie katuse esimene kaitsejoon. Kui märkate, et sindlid on puuduvad, katkised või tuules lehvivad, on see selge märk, et teie katuse terviklikkus on ohustatud. Need probleemid võivad viia lekete ja edasise kahjustuseni, kui neid õigeaegselt ei käsitleta. Aja jooksul võivad katusematerjalid muutuda mõranenuks või moonutatuks päikese, tuule ja

Dropdown

kõik artiklid

Regulaarse fassaadipesu kasu Teie elamule

Fassaadipesu on hoonete välispindade puhastamise protsess, et eemaldada mustus, tahm, saasteained ja muud inetud materjalid. See praktika ei ole ainult esteetil
ssb.ee
Fassaadipesu on hoonete välispindade puhastamise protsess, et eemaldada mustus, tahm, saasteained ja muud inetud materjalid. See praktika ei ole ainult esteetiline, vaid mängib olulist rolli ka hoone hoolduses ja pikaealisuses. Regulaarne fassaadipesu on kinnisvara hoolduse jaoks hädavajalik. See aitab säilitada hoone struktuurilist terviklikkust, ennetada kulukaid remonte ja hoida kinnisvara väärtust. Regulaarse fassaadipesu peamised kasud Esimene mulje on oluline ja puhas, hästi hooldatud fassaad tõstab oluliselt kinnisvara esteetilist atraktiivsust, muutes selle potentsiaalsetele

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.