Rohkema info nägemiseks:

TRINITY WOOD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 880; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta TRINITY WOOD OÜ kohta arvamuslugu!"

TRINITY WOOD OÜ hetkeolukord

Juba 880 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Trinity Wood on Eesti päritoluga ettevõte omades seejuures globaalset puittoodete tarnevõrgustikku.

Oleme juhtiv treispooni tarnija, tootes oma spooni eritellimusena koostöös Eesti tootjatega. Kasutame oma toodangu valmistamiseks toormaterjali nii Eestist, Lätist kui ka Soomest. Tarnime spooni nii vineeri tootjatele, kui ka pressitud mööbli detailide valmistajatele üle maailma.

Kogemus puiduturul on loonud meile pikaajalised ja usaldusväärsed koostööpartnerid nii Euroopas, Aasias kui ka Põhja-Ameerikas.

Viime kokku oma kliendid ja tarnijad leides mõlemale osapoolele kõige sobivama tehingu nii toodangu hinnas, kvaliteedis kui ka teeninduses. Omame FSC sertifikaati uskudes vaid jätkusuutliku ja kontrollitud allikatest pärinevasse puitu.

Meie klientide jaoks: (cid:127) Saame garanteerida parima hinna ja kvaliteediga puittooteid tänu meie globaalsele tarnevõrgustikule.

(cid:127) Pakume täpseid ja kõige optimaalsemaid tarnelahendusi, tarnides just vastavalt kliendi soovitud ajal soovitud sihtkohta.

(cid:127) Kontrollime hoolikalt puidu päritolu, et garanteerida puidu legaalsus ja jätkusuutlikus.

(cid:127) Pakume erinevaid sortimente ja lahendusi kasutades meie pikaajalist kogemust ja pidevalt laienevat võrgustikku puidusektoris.

(cid:127) Tõstame oma klientide üldist konkurentsivõimet ja kasumlikkust.

Meie tarnijate jaoks: (cid:127) Kindlustame oma tarnijatele ligipääsu ülemaailmsele puidu võrgustikule leides üles õiged sihtturud ja kliendid toodangule.

(cid:127) Pakume kõige optimaalsemaid logistilisi lahendusi ja hoolitseme klientide finantseerimise eest garanteerides selle tulemusena usaldusväärsed maksed meie tarnijatele.

(cid:127) Pidev uute toodete arenemine koostöös tootjatega, et pakkuda turul lisandväärtust ja olla konkurentsivõimeline.

(cid:127) Tõstame oma klientide üldist konkurentsivõimet ja kasumlikkust.

OÜ Trinity Wood juhtkond on veendunud, et järjest tiheneva konkurentsi tingimustes on võtmesõnaks efektiivsus ning turundus.

Olukord maailmas ei avaldanud ettevõtte majandustegevusele olulist mõju ning ei põhjustanud kahtluse ettevõtte tegevuse jätkuvusest.

Juhatuse liikmetele 2022.a. tasu pole makstud.

2022.a. töötas firmas 0 inimest ning palkade kogusumma oli 0 eurot.

Raamatupidamise aastaaruanne on koostatud lähtudes osaühingu tegevuse jätkumisest.

OÜ Trinity Wood olulisemad 31.12.2022 31.12.2021 finantssuhtarvud olid

Ettevõtte puhaskäibekapital 2690232 977034

Likviidsuskordaja 0.96 1.44

Kiire maksevalmiduse kordaja 0.15 0.34

Lühiajaliste võlgnevuste 4.21 2.70 kattekordja

Ettevõtte puhaskäibekapital

Ettevõtte puhaskäibekapital = käibevara - lühiajalised kohustused > 0 - ettevõte on likviidne < 0 - ettevõte ei ole likviidne

Likviidsuskordaja

Likviidsuskordaja = (raha + väärtpaberid + debitoorne võlgnevus) / lühiajalised kohustused

TRINITY WOOD OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.