Rohkema info nägemiseks:

PELGULINNA KODU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 115; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PELGULINNA KODU OÜ kohta arvamuslugu!"

PELGULINNA KODU OÜ hetkeolukord

Juba 115 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Pelgulinna Kodu OÜ põhitegevuseks on kinnisvaraarendus.

Ettevõte loodi aprillis 2020. aastal ja sama aasta mais sõlmiti esimene kinnistu ostu eel-leping eesmärgiga alustada kinnistu arendamist.

Kinnistu ostu asjaõigusleping sõlmiti 2022. aastal.

Arenduse ja projekteerimise kiirus sõltub antud kinnistule Tallinna linna poolt detailplaneeringu kehtestamisest, esialgsete plaanide järgi kolme kuni viie aasta jooksul. Paralleelselt arendustegevusega renditakse kuni ehituse alguseni kinnistul asuvate hoonete pindasid välja.

Rendituluks kujunes 2022. aastal 27 206 eurot.

2022. aasta lõppes 100 022 eurose kahjumiga (2021. aastal oli kahjum 47 749 eurot).

Seoses sellega, et kinnisvaraarenduses üld-, finants- ja turunduskulusid ei ole lubatud kapitaliseerida, kujuneb ka omakapital negatiivseks.

Kasum tekib alles arendus- ja ehitustegevuse lõpus uute hoonete müügiga ning see peab katma ka eelnevate perioodide kahjumid.

Ettevõttel töötajaid ei ole ja juhatusele tasusid ei makstud.

Arendust ja üldhaldust koordineerib Perton Ehitus OÜ, kellelt ostetakse vastavad teenuseid sisse.

PELGULINNA KODU OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.