Rohkema info nägemiseks:

ANTI PUURI FIE

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kvaliteetset autohooldust ja remonti, sealhulgas keevitustööd ja rehvivahetust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

ANTI PUURI FIE pakub kvaliteetset autohooldust ja remonti, et tagada teie sõiduki ohutus ja jõudlus. Pakun professionaalset keevitustööd, rehvivahetust ja põhjalikke autoremondi teenuseid Pärnus.

Mul on aastatepikkune kogemus autode hoolduse ja remondi alal. Iga auto, mis saabub minu töökotta, saab osa minu pühendumusest ja täpsest teenindusest. Auto on oluline osa teie igapäevaelust, seega on selle terviklikkus ja jõudlus minu jaoks esmatähtsad.

Teenuste hulka kuulub rutiinne rehvivahetus ja keerulised keevitustööd. Suverehvide vahetamine talverehvide vastu ja vastupidi tagab, et teie sõiduk oleks igal hooajal ohutu ja töökindel. Rehvide vahetus toimub kiiresti ja korrektselt, kasutades parimaid tööriistu ja meetodeid.

Keevitustööd nõuavad täpsust ja ekspertiisi, et tagada metallosade tugev ja vastupidav ühendus. Olgu tegemist rooste eemaldamise, raami parandamise või muude metallistruktuuride tugevdamisega – minu eesmärk on tagada teie auto struktuurne terviklikkus.

Lisaks pakun laia valikut autoremondi teenuseid. Olgu probleemiks mootor, väljalaskesüsteem või elektrisüsteem – suudan tuvastada ja lahendada kõik tehnilised probleemid, mis võivad teie auto jõudlust mõjutada. Kasutan ainult kvaliteetseid varuosasid ja kaasaegseid töövõtteid, et tagada teie sõiduki pikaealisus ja töökindlus.

ANTI PUURI FIE juures ei ole ükski töö liiga suur ega liiga väike. Kliendid teavad, et saavad alati loota minu professionaalsusele ja põhjalikule tähelepanule detailidele. Olen uhke oma maine üle kui usaldusväärne partner, kellele saab alati loota, olgu tegemist igapäevaste hooldustööde või keeruliste remontidega.

Minu eesmärk on hoida teie auto sujuvalt ja ohutult liikumas, et teie saaksite keskenduda teekonnale, mis on ees. ANTI PUURI FIE juures pakun parimat ja usun, et teie auto väärib just seda. Sõitke kindlustundega ja laske mul hoolitseda teie sõiduki eest.

Kontakt

anti134@gmail.com

+372 5637 6014

ANTI PUURI FIE kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marek K.

Väga professionaalne teenindus ja kiire töö! Jään kindlasti püsikliendiks.

- Katrin R.

Sõbralik ja pädev personal. Auto on alati parimas korras pärast külastust.

- Toomas L.

Olen alati rahul nende teenustega, töö on kiire ja kvaliteetne.

Miks on professionaalne keevitustöö oluline teie sõiduki terviklikkuse jaoks?

Paljude sõidukiomanike jaoks on nende auto terviklikkus ülioluline, mitte ainult jõudluse, vaid ka ohutuse seisukohast. Keevitus on sõiduki hoolduse kriitiline aspekt, mis tihti jääb märkamatuks kuni ilmneb tõsine probleem. Selles postituses uurime viit märki, mis viitavad sellele, et teie auto vajab professionaalseid keevitusteenuseid. Professionaalse keevitustöö tähtsuse mõistmine Keevitus on kahe metalliosa kokkusulatamise protsess, luues tugeva sideme, mis on hädavajalik teie sõiduki struktuurse terviklikkuse jaoks. See on spetsialiseeritud oskus, mis nõuab täpsust ja ekspertiisi, eriti

Dropdown

kõik artiklid

Millised rehvitüübid sobivad kõige paremini erinevateks aastaaegadeks?

Hooajalised rehvivahetused on sõiduki hoolduse kriitiline aspekt, mis võib oluliselt mõjutada ohutust, jõudlust ja kütusekulu. Õiged rehvid õigel hooajal tagava
ssb.ee
Hooajalised rehvivahetused on sõiduki hoolduse kriitiline aspekt, mis võib oluliselt mõjutada ohutust, jõudlust ja kütusekulu. Õiged rehvid õigel hooajal tagavad optimaalse haarduvuse, juhitavuse ja teie sõiduki rehvide pikaealisuse. Ajastus on rehvivahetuste puhul kõige tähtsam. Pärnus võib aastaaegade vaheldumine dikteerida parimat aega rehvide vahetamiseks, tavaliselt kevadel ja sügisel, kui temperatuurid püsivad järjepidevalt üle või alla 7°C. Erinevate hooaegade rehvitüübid Soovemate ilmastikutingimuste jaoks mõeldud suverehvid pakuvad suurepärast haarduvust ja juhitavust nii kuival

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.