Rohkema info nägemiseks:

OSSOMTOSSOM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 195; jälgijaid - 2. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta OSSOMTOSSOM OÜ kohta arvamuslugu!"

OSSOMTOSSOM OÜ hetkeolukord

Juba 195 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,7 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Ossomtossom on asutatud 2020. aasta mais. Ettevõtte põhitegevusalaks turundus ja reklaam ning külaliskorterite väljarentimine.

Samade tegevusaladega plaanitakse jätkata ka järgmisel aastal.

Ossomtossom OÜ tegeles 2022. aastal kahe peamise tegevussuunaga – üürikinnisvara haldamise ja arendamisega ning turundustegevustega.

Seoses investeeringutega kinnisvara arendamisse ning ettevõtte edendamisse, kanti kahjumit ning ka omakapital jäi negatiivseks. Kahjumit kaetakse tuleviku kasumite arvelt – eelkõige üüritulu kasv.

2022.aastal oli osaühing Ossomtossom käive 13 236 eurot. Kahjumit saadi 2022. aastal 7 042 eurot. Bilansimaht oli 57 242 eurot.

Seisuga 31.12.2022 ei tööta ettevõttes töölepingu alusel ühtegi töötajat.

2022 aasta 31.detsemberi seisuga oli osaühingus Ossomtossom üks juhatuse liige, kellele juhatuse liikme tasusid ei arvestatud ega makstud välja.

Juhatuse liige

Rando Pärna /allkirjastatud digitaalselt/

OSSOMTOSSOM OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.