Rohkema info nägemiseks:

VOORUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 807; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VOORUS OÜ kohta arvamuslugu!"

VOORUS OÜ hetkeolukord

Juba 807 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Voorus OÜ on registreeritud 06.05.2020.a.

Tervishoiuteenuste osutamisega alustasime 01.07.2020.

Peamiseks tegevuseks on perearst Marek Alanurmele kinnitatud nimistu patsientidele perearsti- ja pereõendusabi osutamine, hõlmates: (cid:127) haiguste ja vigastuste diagnoosimist ja ravi; (cid:127) haiguste ennetamist ja haigekassa poolt korraldatud sõeluuringute läbiviimist; (cid:127) krooniliste haigete jälgimist; (cid:127) laste tervise ja arengu jälgmist; (cid:127) muude tervishoiuteenuste osutamist vastavalt Vabariigi Valitsuse poolt kehtestatud tingimustele.

(cid:127) olulise lisategevusena oli möödunud majandusaastal SARS-COVID19 vastane riskirühmade immuniseerimine.

Ravi rahastamise leping on Eesti Haigekassaga. Omame perearstiabiabi osutamiseks vajalikku funktsionaal-diagnostilisi seadmeid ning kasutame nii kohaliku(-like) haigla(-te), piirkondlike haiglate kui ka Synlabi pakutavaid diagnostika ja konsultatsiooni teenuseid.

Järgmisel aastal planeeritavad tegevused: (cid:127) Kohaliku omavalitsuse ehitatava tervisekeskuse projektis huvitatud osapoolena kaasalöömine.

(cid:127) Meditsiiniseadmete osas on plaanis esmatasandi diagnostika seadmete valiku suurendamine.

(cid:127) Meditsiini personali juurde palkamine.

VOORUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.