Rohkema info nägemiseks:

TIMBLE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme juhtiv puidutoodete hulgimüügi ja esmatöötluse ettevõte, pakkudes kvaliteetseid ehitusmaterjale, kohandatud puidutooteid ning kiiret ja usaldusväärset tarnet.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kui otsite usaldusväärset partnerit puidu ja puidu esmatöötlustoodete hulgimüügis, siis olete jõudnud õigesse kohta. TIMBLE OÜ on ettevõte, mis on spetsialiseerunud kvaliteetse puidu ja selle esmatöötlustoodete hulgimüügile. Meie eesmärk on pakkuda klientidele mitmekülgseid ja kvaliteetseid puidutooteid, mis vastavad kõrgeimatele standarditele.

TIMBLE OÜ pakub laia valikut puidutooteid, alates erinevatest puuliikidest kuni erineva suuruse ja otstarbega puidust esmatöötlustoodeteni. Olgu tegemist ehituspuidu, mööbli valmistamiseks sobiliku puidu või eritellimusel valmistatud eritoodetega - meie valik vastab kindlasti teie vajadustele.

Meie puidutooted on valitud parimatest puuliikidest ja läbivad range kvaliteedikontrolli, tagades nende vastupidavuse ja vastavuse standarditele. Meie lai tootevalik võimaldab teil leida just teie projektiga sobivad puidutooted.

Teeme koostööd klientidega, et pakkuda kohandatud lahendusi vastavalt nende vajadustele ja soovidele. Oleme tuntud oma usaldusväärse teeninduse ja klientide rahulolu poolest.

Lisaks kvaliteetsetele puidutoodetele pakume ka mitmeid teenuseid, mis muudavad meid teistest eristuvaks. Tagame kiired tarneajad, et teie projekt saaks alata õigeaegselt. Meie kogenud meeskond on alati valmis teid abistama ja nõustama, et leida parimad lahendused teie vajadustele. Pakume konkurentsivõimelisi hindu, tagades samal ajal kvaliteetsete toodete ja teenuste säilimise.

TIMBLE OÜ on teie usaldusväärne partner, kes pakub kvaliteetseid puidutooteid ja professionaalset teenindust. Teie rahulolu on meie prioriteet ning me oleme valmis aitama teil saavutada oma projekti edu.

Kui olete huvitatud kvaliteetsetest puidutoodetest ja professionaalsest teenindusest, võtke meiega ühendust juba täna. Oleme valmis leidma teie vajadustele parima lahenduse ja looma koos teiega kestva ja eduka koostöö.

Võtke meiega ühendust ja leiame parima lahenduse teie projektile!

Kontakt:

+372 5199 5730

TIMBLE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Margus E.

Nad tarnivad alati õigeaegselt ja nende kohandatud puidutooted on tipptasemel.

- Markus Ü.

Suurepärane kvaliteet ja kiire tarne!

- Mart H.

Nende puidutöötluse kvaliteet ja valik on muljetavaldav.

TIMBLE OÜ tegevusaruanne 2022

Timble OÜ on Eesti ettevõte, mille põhitegevusalaks on puidu ja puidust toodete hulgimüük. See on sektor, mis on oluline nii meie majandusele kui ka keskkonnale. Puidu ja puidust toodete hulgimüük on oluline osa meie majandusest, aidates kaasa tööhõivele ja majanduskasvule.2022. aasta oli Timble OÜ jaoks edukas aasta. Ettevõtte müügitulu ulatus 1 063 398 euroni, mis on märkimisväärne summa. See näitab, et ettevõte on oma tegevusvaldkonnas edukas ja suudab pakkuda kvaliteetseid tooteid, mis on nõutud. Lisaks oli ettevõtte kasum 52 033 eurot, mis näitab, et ettevõte on majanduslikult tugev ja

Dropdown

kõik artiklid

Millised puiduliigid on ehitusmaterjalik parimad?

Puit on üks vanimaid ja jätkusuutlikumaid ehitusmaterjale maailmas. Õigesti valitud puiduliik tagab mitte ainult tugeva ja vastupidava struktuuri, vaid ka kauni
ssb.ee
Puit on üks vanimaid ja jätkusuutlikumaid ehitusmaterjale maailmas. Õigesti valitud puiduliik tagab mitte ainult tugeva ja vastupidava struktuuri, vaid ka kauni välimuse. Selles artiklis uurime, millised puiduliigid on ehitusmaterjalina parimad, arvestades nende vastupidavust, töödeldavust ja ökoloogilist jätkusuutlikkust. Tammepuit on üks kõige vastupidavamaid ja tihedamaid puiduliike. Sellel on suurepärane vastupanu mädanikule ja kahjuritele ning see säilitab oma tugevuse aastakümneid. Tammepuit on ka kauni loodusliku teraga, muutes selle mitte ainult vastupidavaks, vaid ka atraktiivseks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.