Rohkema info nägemiseks:

TELCOTECH OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume tipptasemel lahendusi valvesüsteemide, arvutivõrkude, energiasüsteemide ehituse ning side- ja arvutivõrkude valdkonnas. Oleme teie usaldusväärne partner, kes on pühendunud teie ettevõtte vajaduste täitmisele ning tagab, et teie süsteemid toimivad sujuvalt ja turvaliselt.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui otsite usaldusväärseid elektritööde ja tehnilise nõustamise teenuseid, siis olete jõudnud õigesse kohta. Meie meeskond koosneb oma ala spetsialistidest, kes pakuvad kvaliteetseid lahendusi teie elektritööde vajadustele.

Meie teenuste hulka kuuluvad elektritööd, mis hõlmavad nii kodude kui ka kontorite elektrisüsteemide paigaldust, remonti ja hooldust. Meie spetsialistid tagavad, et teie elektrisüsteemid oleksid ohutud ja tõhusad.

Lisaks pakume tehnilist nõustamist, et aidata teil leida parimad lahendused teie konkreetsetele vajadustele. Olgu see siis valvesüsteemide, valguskaablite, arvuti- ja sidevõrkude või videovalvega seotud küsimustes, meie eksperdid on alati valmis teid abistama.

Oleme spetsialiseerunud ka nõrkvoolutöödele, mis hõlmavad nutikate lahenduste integreerimist teie kodus või kontoris. Usaldage meid, et tuua teie elu ja tööruumidesse uusimad elektri- ja nõrkvoolutehnoloogiad.

Kokkuvõttes pakume laia valikut teenuseid, mis aitavad teil tagada, et teie elektrisüsteemid oleksid turvalised, efektiivsed ja tänapäevased.

Võtke meiega ühendust ja laske meie spetsialistidel teid juhendada ning pakkuda teile parimaid lahendusi teie vajadustele!

Vaata rohkem

TELCOTECH OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- K. Kivi

Telcotech on usaldusväärne firma, mille professionaalset teenindust olen kasutanud juba mitu aastat. Väga kiire ja kvaliteetne töö. Aitäh!

- J. Järv

Kodu arvutisüsteemi paigaldamiseks kasutasin Telcotech teenust. Super teenindus, kvaliteetne ja kiire töö. Soovitan!

- S. Salumäe

Väga kiire ja professionaalne teenindus. Olen väga rahul nii töö kvaliteediga kui ka hindadega. Aitäh Telcotech!

Miks on korralik videovalvesüsteem oluline?

Videovalvesüsteemid on üha populaarsemaks muutunud, sest need pakuvad usaldusväärset ja efektiivset lahendust objekti turvalisuse ja julgeoleku tagamiseks. Need süsteemid aitavad ennetada kuritegusid ja vargusi, jälgides objekti ööpäevaringselt, nii et omanikud saavad olla kindlad, et nende vara ja inimesed on turvalises keskkonnas. Lisaks kuritegude ennetamisele võib videovalvesüsteem aidata lahendada varguse ja vandaliseerimise juhtumeid, hoides alles tõendeid. See on eriti oluline politseile, kes saab videomaterjali kasutada kurjategijate identifitseerimiseks ja kinnitamiseks.

Dropdown

kõik artiklid

Milliseid elektrilisi töid kutsuda tegema elektrik?

Elektritööd on vajalikud erinevate elektriseadmete ja -süsteemide hooldamiseks ja paigaldamiseks. Need tööd on tihti keerulised ja nõuavad spetsialiseeritud tea
ssb.ee
Elektritööd on vajalikud erinevate elektriseadmete ja -süsteemide hooldamiseks ja paigaldamiseks. Need tööd on tihti keerulised ja nõuavad spetsialiseeritud teadmisi ning kogemusi, mis on seotud elektriohutusega. Seetõttu on oluline kutsuda  litsentseeritud elektrik, kellel on vastav haridus ning vajalikud tööriistad.  Siin on mõned tööd, mida elektrik võib teha: Elektrisüsteemi paigaldamine - Elektrik saab paigaldada uue elektrisüsteemi või uuendada olemasolevat. See hõlmab juhtmestike paigaldamist, elektriseadmete ja -lülitite paigaldamist ning elektrisüsteemi konfigureerimist. Lampide

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.