Rohkema info nägemiseks:

ELIBRI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme mitmekülgsete korstnate ehituse, renoveerimise, hooldamise ja puhastamisega, pakkudes terviklikke lahendusi küttesüsteemide tõhususe ja ohutuse tagamiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu - Kes me oleme?

Meie meeskonnaliikmed on võimelised looma korstnaid, mis mitte ainult ei taga efektiivset küttesüsteemi, vaid ka vähendavad suitsu- ja tuleohtu.

Kuid me ei piirdu vaid uute korstnate ehitamisega. Meie kogenud meeskond on samuti spetsialiseerunud korstnate renoveerimisele, et taastada vanad ja kulunud korstnad nende endisele hiilgusele. See mitte ainult ei paranda teie küttesüsteemi toimivust, vaid tagab ka turvalisuse, mida vajate.

Lisaks ehitamisele ja renoveerimisele pakume ka hooldusteenuseid, et tagada, et teie korsten jääb alati korras. Regulaarne hooldus on võti ohutu ja tõhusa küttesüsteemi säilitamiseks ning me oleme siin, et seda teie jaoks hõlpsaks teha.

Viimaks, kuid mitte vähem olulisena, tegeleme ka korstnate puhastamisega. Korstna korrapärane puhastamine on hädavajalik suitsu- ja tuleohutuse tagamiseks ning meie meeskond teeb seda tööd professionaalselt ja hoolikalt.

Terviklikud lahendused

Meie eesmärk on pakkuda teile terviklikke lahendusi, mis hõlmavad kõike suitsu- ja tuleohutusega seonduvat. Olgu teie vajadused suured või väikesed, meie meeskond on siin, et teid aidata. Meie pühendumus ohutusele ja kvaliteedile on meid tõstnud usaldusväärseks partneriks klientidele, kes peavad suitsu- ja tuleohutust oma prioriteediks.

Oleme uhked selle üle, mida teeme, ja oleme valmis aitama teil luua turvalisem ja tõhusam küttesüsteem. Teie ohutus on meie jaoks esmatähtis, ja meie meeskond on alati valmis teie teenistuses. Tuleme teie juurde, et tagada, et teie korsten on ohutu ja töötab optimaalselt. Teie rahuolu on meie edu mõõdupuu, ja me ei puhka enne, kui oleme saavutanud parimad tulemused.

Võtke meiega ühendust!

ELIBRI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart K.

Suurepärane korstnapuhastusteenus! Korsten töötab taas suurepäraselt.

- Marko T.

Elibri OÜ hooldas korstnaid meie majas - usaldusväärsed ja tuleohutud.

- Kairi M.

Korstenajaluste ehitus oli kiire ja kvaliteetne. Suured tänud!

- Jaan S.

Korstnakübar paigaldati suurepäraselt, andes korstnale uue ilme.

Turvaline kütmine algab heakorrastusest- korstna hooldus Elibri OÜ-ga

Kodune soojus ja mugavus sõltuvad suuresti korstna tõhususest ja ohutusest. Korstna hooldus on võtmetegur, mis tagab, et meie küttesüsteem töötab sujuvalt, tuleohutult ja efektiivselt. Elibri OÜ on spetsialiseerunud korstna hooldusele ning pakub terviklikke lahendusi, mis hoiavad teie kodu soojana ja turvalisena. Miks korstna hooldus on oluline? Korstna hooldus ei ole mitte ainult ennetusabinõu võimalike õnnetuste vastu, vaid ka viis tagada küttesüsteemi efektiivne toimimine. Aja jooksul võivad korstnad koguneda tahma, pigi, tuhka ja muid osakesi, mis võivad suitsukanalite läbilaskvust

Dropdown

kõik artiklid

Korstnate renoveerimine vanast uueks

Kodu on koht, kus süda puhkab ja soojust tunneb, ning keskmes selle soojuse tagamisel on sageli korsten. Korstna roll ulatub aga kaugemale pelgalt suitsugaaside
ssb.ee
Kodu on koht, kus süda puhkab ja soojust tunneb, ning keskmes selle soojuse tagamisel on sageli korsten. Korstna roll ulatub aga kaugemale pelgalt suitsugaaside väljajuhtimisest – see on osa küttesüsteemist, mis tagab meie mugavuse ja turvalisuse. Kui sinu kodu korsten vajab uuendamist või taastamist, on Elibri OÜ siin, et muuta vanad korstnad uueks, säilitades nende ajaloolise väärtuse ja lisades kaasaegse funktsionaalsuse. Sisemine väärtus: korstna tõhusus ja ohutus Vanade majade omanikud teavad hästi, et ajahammas ei jäta korstnaid puutumata. Vana ja kulunud korsten võib kaotada oma

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.