Rohkema info nägemiseks:

Yolo Investments OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1656; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta YOLO INVESTMENTS OÜ kohta arvamuslugu!"

Yolo Investments OÜ hetkeolukord

Juba 1656 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Yolo Investments OÜ on varajases staadiumis olevate, peamiselt fintech ja gaming investeeringutele keskenduv fondivalitseja.

Fondivalitseja Yolo Investments OÜ võttis 30.06.2022 vastu otsuse likvideerida tema poolt valitsetavad usaldusfondid: (cid:127) Unicorn Farm Usaldusfond (cid:127) Sea Digital Usaldusfond (cid:127) Gaming Usaldusfond (cid:127) Fintech Usaldusfond (cid:127) Bombay Club Usaldusfond

Yolo Investments OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.