Rohkema info nägemiseks:

AUTO TERVIS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tipptasemel sõiduautode diagnostika-, remondi- ja hooldusteenuseid. Spetsialiseerume Euroopa, Aasia ja USA autodele, pakkudes nii rutiinseid hooldustöid kui ka keerukamaid remondilahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast kohta, kus teie auto tervis ja pikaealisus on meie peamised prioriteedid. Kirglikult autonduse tipptaseme poole püüeldes pakume kõikehõlmavaid diagnostika-, remondi- ja hooldusteenuseid sõiduautodele igast päritolust - Euroopa, Aasia ja USA mudelid. Meie missioon on lihtne: pakkuda teile kõrgeima kvaliteediga teenust, mis tagab, et Sõidate kindlustundega!

Meie sertifitseeritud tehnikute meeskond kasutab sõiduki igasuguste probleemide diagnoosimiseks ja lahendamiseks viimase peal tehnoloogiat ja tööriistu. Rutiinsest hooldusest keerukate remontideni oleme varustatud teie auto vajaduste täitmiseks täpsuse ja hoolitsusega. Me usume, et iga auto väärib parimat, mistõttu pakume nii hulgi- kui jaemüügi võimalusi, et rahuldada nii üksikute autode omanike kui ka ettevõtete nõudmisi.

Meie teeninduse südames on pühendumus kliendirahulolule. Mõistame usalduse ja usaldusväärsuse tähtsust autotööstuses ning püüdleme selle poole, et ületada teie ootusi iga visiidiga. Olgu selleks lihtne õlivahetus või põhjalik mootori remont, meie eesmärk on tagada, et teie sõiduk töötab sujuvalt ja ohutult.

Liituge rahulolevate klientide hulgaga, kes on kogenud meie spetsialiseeritud teenuste erinevust. Omaks võtke meelerahu, mis kaasneb teadmisega, et teie auto on osavates kätes. On aeg kogeda autoteeninduse tipptaset. On aeg Sõidate kindlustundega!

Vaata lisaks

AUTO TERVIS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tuuli

Suurepärane teenindus ja kiire lahendus minu auto muredele. Soovitan kindlasti!

- Linda

Muljetavaldav professionaalsus ja tähelepanelik lähenemine klientide vajadustele. Aitäh, Auto Tervis OÜ!

5 märki, et teie auto vajab viivitamatut diagnostikat

Iga autoomanik tunneb seda tunnet, kui armatuurlaual hakkab ootamatult vilkuma tuli või kapoti alt kostab kummaline heli. Need märgid võivad olla häirivad, kuid need on teie auto viis öelda, et midagi pole korras. Nende hoiatuste eiramine võib teed pidi viia suuremate probleemideni. Selles postituses uurime viit kriitilist märki, mis näitavad, et teie auto vajab viivitamatut diagnostikat. Märk 1: Hoiatustuled armatuurlaual Võib-olla kõige tuntum, mootori kontrolltuli on kriitiline näitaja, et teie sõiduki mootor vajab tähelepanu. See võib tähendada midagi alates lahtisest kütusepaagi kaanest

Dropdown

kõik artiklid

Euroopa autode hoolduse käsiraamat

Teie Euroopa auto hooldamine on ülioluline selle pikaealisuse, usaldusväärsuse ja jõudluse tagamiseks. Korrapärane hooldus mitte ainult ei ennete kalleid remont
ssb.ee
Teie Euroopa auto hooldamine on ülioluline selle pikaealisuse, usaldusväärsuse ja jõudluse tagamiseks. Korrapärane hooldus mitte ainult ei ennete kalleid remonte, vaid hoiab teie sõiduki sujuvalt töös, tagades teie ja teie reisijate ohutuse. Euroopa autod on tuntud oma inseneriteaduse tipptaseme, jõudluse ja luksuse poolest. Siiski on neil ka spetsiifilised hooldusvajadused, mis erinevad teistest sõidukitest. Nende ainulaadsete nõuete mõistmine on võtmetähtsusega teie Euroopa auto ideaalses seisukorras hoidmisel. Teie sõiduki vajaduste mõistmine Teie kasutusjuhend on kriitilise tähtsusega

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.