Rohkema info nägemiseks:

ENCADO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume teie mööbli projekteerimist, 3D modelleerimist, projekti arvutamist, tootmist, pakkimist ja teostamist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Encado OÜ-sse, kus Saksa täpsus ja kaasaegne esteetika ühinevad, et luua mööbel, mis muudab teie ruumi. Meie teekond algas lihtsa missiooniga: spetsialiseeruda kerge, kaasaegse kapi mööbli tootmisele ja hulgimüügile, pakkudes teenuseid, mis ulatuvad kaugemale lõpptoote.

Encados usume, et mööbel ei peaks mitte ainult oma eesmärki teenima, vaid ka keskkonda tõstma. Seetõttu on iga ese kujundatud Saksamaal, tagades, et iga joon, tekstuur ja materjal peegeldab pühendumust kergele, kaasaegsele disainile teie kodus. Meie tooted on enamat kui lihtsalt mööbel; need on eksklusiivse mööblikujunduse ja meisterlikkuse tunnistajad.

Meie põhjalikud teenused hõlmavad 3D modelleerimist, tootmist, pakkimist ja täitmist, tagades, et alates kontseptsiooni sünnist kuni selle jõudmiseni teie ukseni, on iga samm tehtud hoolikalt ja täpselt. Oleme uhked oma võime üle toetada kliente igal etapil, alates projekteerimisest kuni teostuseni, sealhulgas laoteenused nagu ladustamine, sorteerimine ja grupitellimuste komplekteerimine.

Encado OÜ ei ole lihtsalt mööbli müümine; see on täieliku lahenduse pakkumine, mis vastab nii kaasaegsete jaemüüjate kui ka nõudlike koduomanike vajadustele. Meie loosungiga 'Tõsta oma ruumi kaasaegse elegantsiga!', kutsume teid uurima meie kollektsiooni ja leidma täiuslikud tükid, mis täiendavad teie kodu või äri.

Liituge meiega sellel teekonnal elegantsi ja innovatsiooni poole. Kogege Encado erinevust juba täna.

Lisateave meie teenuste kohta või võtke meiega ühendust, et arutada, kuidas saame teid aidata stiili ja funktsionaalsuse täiusliku tasakaalu saavutamisel.

uuri lisaks!

ENCADO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mihkel L.

Jäin tulemusega rahule. Aitäh.

- Lauri H.

Väga rahul! Meeldiv teenindus ja kvaliteetne töö.

- Martin M.

Korralik ja usaldusväärne teenus.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 viisi, kuidas kaasaegne mööbel võib muuta teie kodu

Kaasaegne mööbel ei ole meie kodudes lihtsalt funktsionaalne ese; see on transformeeriv element, mis võib ruume ümber defineerida, mõjutada meie meeleolu ja peegeldada meie isiksust. Selles uurimuses süveneme viisidesse, kuidas kaasaegne mööbel võib teie kodukeskkonda revolutsioneerida. Kaasaegse mööbli disaini iseloomustavad selle puhtad jooned, lihtsus ja funktsiooni rõhutamine. See tihti hõlmab uuenduslikke materjale ja omaks võtab vähem-on-rohkem filosoofiat, mis võib igasse ruumi uut elu sisse puhuda. Õiged mööbliesemed võivad muuta maja koduks, luues atmosfääri, mis on nii kutsuv kui

Dropdown

kõik artiklid

Teie mööbli teekond: 3d-mudelist elutuppa

Mööbli loomine on teekond, mis ühendab kunsti täppistehnikaga. Algsest kontseptsioonist kuni hetkeni, mil see kaunistab teie elutuba, on igal mööbliesemel oma a
ssb.ee
Mööbli loomine on teekond, mis ühendab kunsti täppistehnikaga. Algsest kontseptsioonist kuni hetkeni, mil see kaunistab teie elutuba, on igal mööbliesemel oma ainulaadne lugu. Selles blogipostituses uurime põhjalikku protsessi, mis muudab 3D-mudeli kodu keskpunktiks. Disainifaas: 3D-mudeli loomine Iga mööbliese algab ideest. Disainerid visandavad oma visioone, saades inspiratsiooni kaasaegsetest trendidest, ajaloolistest mõjudest ja funktsionaalsusest, mida tänapäeva elu nõuab. Need visandid on esimene samm uue mööblieseme elluäratamisel. Täiustatud tarkvara abil loovad disainerid mööbli

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.