Rohkema info nägemiseks:

J&TK GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume innovatiivseid lahendusi igapäevastele mugavusprobleemidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus igapäevane mugavus kohtub innovatsiooniga. Meie tootevalik on loodud pakkumaks teile ülimat kaitset tavaliste ebamugavuste eest. Olgu teil ees pikk päev kontoris, sotsiaalne üritus või füüsiline tegevus, meie oleme teid katnud.

Mugavus ennekõikke 

Meie higilaigud on mängumuutjad neile, kes soovivad püsida kuivad ja enesekindlad. Need on loodud vastu pidama teie päeva raskustele ja suudavad kesta 18 kuni 24 tundi, tagades, et püsite värske ükskõik millise väljakutse korral. Ja kui on juttu särgikaitsest, siis meie korduvkasutatavad särgikaitsmed pakuvad diskreetset barjääri higi vastu, säilitades teie välimuse ja rõivad.

Universaalne disain

Mõistes, et mugavus ei tunne sugu, on meie tooted loodud sobima kõigile. Disainid on peened, illustratiivse pakendiga, mis ületab soostereotüüpe, tagades, et olenemata sellest, kas olete mees või naine, leiate meie lahendused täiuslikult oma vajadustele vastavatena.

Lihtne kasutada

Uudishimulik, kuidas neid uuenduslikke tooteid kasutada? Oleme teinud selle lihtsaks õppevideotega, mis juhendavad teid protsessi läbimisel, tagades optimaalse kasutamise ja rahulolu. Lisaks, meie nibukatetega, võite nautida õmblusteta kaitset, mis on sama lihtne peale kanda kui eemaldada.

Keskkonnateadlik

Me usume vastutusse meie keskkonna ees. Seetõttu on meie pakendid ja kaitsekleepsud taaskasutatavad, kooskõlas meie pühendumusega jätkusuutlikkusele. Pärast kasutamist võib meie särgikaitsmeid ja higilappe ära visata üldisesse jäätmesse, muutes teie keskkonnasõbralike harjumuste säilitamise lihtsaks.

Kättesaadav ja mugav

Meie veebipood on avatud ööpäevaringselt, pakkudes teile mugavust osta igal ajal ja igalt poolt. Tarne on kiire ja taskukohane, meie usaldusväärsete kulleritega tagades, et teie tooted jõuavad teie valitud sihtkohta õigeaegselt. Kui teil on küsimusi, on meie klienditeeninduse meeskond alati valmis abistama.

Liituge lugematute inimestega, kes on astunud mugavama ja enesekindlama maailma. Avastage meie e-pood juba täna ja saage teada, kuidas meie tooted võivad teie igapäevast rutiini revolutsioneerida.

Kontakt

J&TK GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin O.

Uskumatu, kuidas need tooted on minu elu muutnud!

- Anna K.

Ma ei pea enam muretsema ebamugavuste pärast tänu sellele firmale!

- Saara P.

Nii lihtne kasutada ja nii efektiivne!

J&TK GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

J&TK Grupp OÜ põhitegevusala on muude kindlate kaupade vahendamine. Ettevõtte juhatus koosneb kahest liikmest. Juhatuse liikmetele töötasu ei makstud. Ettevõttel ei olnud 2022. aastal ühtegi töötajat. 2022. aastal ei ole tehtud arengu-uuringuid ega -väljaminekuid, samuti ei plaanita seda teha 2023. aastal. 2023. aastal jätkatakse sama majandustegevusega, suurendades osakapitali sissemakset.

Dropdown

kõik artiklid

Millised kangad aitavad vältida higiplekke särkidel?

Higiplekid särkidel ei ole mitte ainult ebameeldivad, vaid võivad viia ka teie lemmikrõivaste enneaegse kulumiseni. Neile, kes hindavad välimust ja mugavust, on
ssb.ee
Higiplekid särkidel ei ole mitte ainult ebameeldivad, vaid võivad viia ka teie lemmikrõivaste enneaegse kulumiseni. Neile, kes hindavad välimust ja mugavust, on oluline mõista, kuidas neid jälgi ära hoida. Siin on viis praktilist nõuannet, kuidas hoida oma särke värske ja plekivabana. Higiplekkide mõistmine Higiplekke põhjustab tavaliselt higi ja deodorantide või antiperspirantide keemiliste ainete vaheline reaktsioon. Aja jooksul võivad need põhjustada kollasust või värvimuutust, eriti sellistes piirkondades nagu kaenlaalused. Lisaks visuaalsele ebameeldivusele võivad higiplekid nõrgestada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.