Rohkema info nägemiseks:

KASPER HOLDINGS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 28; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KASPER HOLDINGS OÜ kohta arvamuslugu!"

KASPER HOLDINGS OÜ hetkeolukord

Juba 28 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Majandusaasta 2023 oli Kasper Holdings OÜ jaoks taaskord edukas, sest tehti nii konsultatsioone kui ka koolitusi. Lisaks alustati kogunetud käibevahendite investeerimist finantsinstrumentidesse, millega kaasnes nii sulgemiskuupäeval varade umberhindamisest tulenev kasum, kui ka intressitulu laekumine.

Juhatus

Ettevõtte tööd korraldab 2-liikmeline juhatus, kes suutsid edukalt juhtida ettevõtte laienemist tegevuste kasvamise ning investeeringute alustamisega.

Koolitustegevus

Koolitustegevus osutus edukaks ja kujunes välja populaarseks. Oleme rõõmsad, et meie koolitused leidsid positiivset vastukaja ning ettevõtte käive suurenes märkimisväärselt. Koolitustegevuse käibe kasv oli ca. 61% võrreldes eelneva aastaga.

Finantsinvesteeringud

Ettevõtte alustas teisel poolaastal finantsinvesteeringute teostamist ostes avalikult kaubeldavaid väärtpabereid balti börsil. Aktsiate tegelikuse väärtuse printsiibil näidati ka kasumit, millele lisandus ka esimesed intressitulud.

Finantsseisund

Ettevõttel puuduvad endiselt laenukohustused. Alustati käibevarade investeerimisega ning hoitakse konservatiivset strateegiat. Kogu teenitud kasum jäetakse jaotamata.

Kokkuvõte

Kasper Holdings OÜ jaoks oli 2023. aasta teine aasta, mil toimus reaalset äritegevust ja tekitati käivet äritegevuse käigus. Koolitustegevus osutus taas edukaks ning lisasime ka konsultatsiooni pakkumise oma portfelli. Majandusaasta finantsseisund oli stabiilne tänu hoolikalt läbimõeldud strateegiatele. Plaanime järgmisel aastal jätkata praeguste tegevusalade arendamist ja samuti hoida silm peal finantsturu liikumistel.

KASPER HOLDINGS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.