Rohkema info nägemiseks:

Alessandro Capodicasa

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

NITE TECHNOLOGY OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal oli Nite'i tegevus peamiselt suunatud süsiniku nanoklastritel (NCN) ja polümeeridel põhinevate materjalide arendamisele sise- ja välispindade soojuse hajutamiseks tööstussektoris. 2023. aastaks kavatseb Nite keskenduda oma tegevuses Nite'i süsiniku nanoklastritel (NCN) ja grafeenil põhinevate kombineeritud lahenduste uurimis- ja arendustegevusele õhku kahjustavate elementide (NOX-VOC) püüdmise ja puhastamise sektoris koduste ja mittekoduste katelde jäätmete puhastamise rakenduste jaoks.

Dropdown

kõik artiklid

CLUSTERVIBE OÜ tegevusaruanne 2022

Clustervibe tegeleb peamiselt Nite Technology'i nanomaterjalide NCN (Nite Carbon Nanoclusters) kasutamisel põhinevate lahenduste ja töötlemisviiside tootmisega.
ssb.ee
Clustervibe tegeleb peamiselt Nite Technology'i nanomaterjalide NCN (Nite Carbon Nanoclusters) kasutamisel põhinevate lahenduste ja töötlemisviiside tootmisega. 2022. aastal laiendas Clustervibe oma tegevust energiamajanduse sektoris, rakendades ehitussektoris NCN-nanomaterjalidel põhineva soojusisolatsiooni nanotehnoloogilise katte materjale ning sai sertifikaadi nende kasutamiseks tsiviil- ja sõjalaevanduses. Aastaks 2023 kavatseb Clustervibe laiendada neid rakendusi energiamajanduse sektoris ka energeetikasektoris soojusisolatsioonirakendustes taastuvate energiaallikate (foto- ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.