Rohkema info nägemiseks:

LUHA ARENDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 171; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LUHA ARENDUS OÜ kohta arvamuslugu!"

LUHA ARENDUS OÜ hetkeolukord

Juba 171 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Üldine majanduskeskkond

Eestis 2021. aastal alanud kiire hinnatõus peatus ja stabiliseerus tavapärasele tasemele 2023 aasta lõpus.

Intressimäärade kiire ja järsk tõstmine Euroopa Keskpanga poolt, mis algas juba 2022 aastal, jätkus ka 2023 aastal, tõustes viimase 15 aasta kõrgeimale tasemele. Lisaks on vähendanud tarbijate ja ettevõtete kindlustunnet 2022. aasta veebruaris alanud Venemaa sõda Ukraina vastu. Eeltoodud tegurid on kokkuvõttes mõjunud Eesti majanduskasvule negatiivselt.

Ettevõtte majandustegevus

Luha Arendus OÜ asutati 2020. aastal. 2020. aastal omandas ettevõtte kinnistud aadressil Virmalise 12, 16 ja 18 Tallinn.

Ettevõtte majandustegevust juhib üheliikmeline juhatus. Luha Arendus OÜ palgal aruandeaastal töötajaid ei olnud. Ettevõtte juhatusele tasu ei makstud. Ettevõtte müügikäive oli 37,7 tuhat eurot. Aruandeaasta lõppes 55,5 tuhande eurose kahjumiga.

Aruandeaasta lõpul oli ettevõtte omakapital negatiivne – 146 246 eurot . Ettevõtte tegevusest tulenevalt toimub kinnisvaraarendus pikema perioodi vältel, mistõttu tulud tekivad alles peale arendusprojekti valmimist. Juhatus teeb osanikele ettepaneku omakapitali tõstmiseks seaduses ettenähtud tasemeni ja emaettevõtted on kinnitanud vajadusel tegevuse finantsilist toetamist arendusperioodil.

2024. aastal teeb ettevõte teha ettevalmistusi detailplaneeringu algatamiseks talle kuuluvatel kinnistutel.

Martin Ühtegi

Juhatuse liige

LUHA ARENDUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.