Rohkema info nägemiseks:

NORDSET OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Töötame klientidega koos, et mõista nende vajadusi ja soove ning pakkuda neile sobivaid lahendusi, mis vastavad nende eelarvele ja ootustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõtte meeskond on pühendunud käsitööna valmistatud palkhoonete ja palkmööbli loomisele. Meie ehituseksperdid omavad aastatepikkust kogemust, tagades kõrgekvaliteedilise lõpptulemuse igas projekti etapis.

Palkhooned on meie ettevõtte uhkuseks ja eristumisega seotud võtmeelemendiks. Kasutades kvaliteetset palkmaterjali ja pikaajalist kogemust, loome hooneid, mis kestavad põlvest põlve. Oleme spetsialiseerunud saunade ja saun-suvilate ning ka kõrvalhoonete ehitusele ning kohandame need alati vastavalt klientide soovidele ja vajadustele.

Lisaks palkhoonetele valmistame ka ainulaadset palkmööblit, mis annab teie ruumidele soojust ja elegantsi. Meie meistrite käe all valmiv mööbel on vastupidav ja silmapaistev ning sobib suurepäraselt nii kodudesse kui ka ärikeskkondadesse.

Klientide rahulolu on meie jaoks ülima tähtsusega ning me teeme kõik endast oleneva, et tagada, et meie tooted vastaksid kõrgeimatele standarditele ja ootustele. Oleme uhked oma pärandi üle ja jätkame traditsioonilise käsitööoskuse säilitamist ning selle edasiandmist tulevastele põlvkondadele.

Kui otsite kvaliteetseid palkhooneid või palkmööblit, mis rõhutavad looduslikku ilu ja kauakestvust ning keskkonnasäästlikku ehitust, siis olete jõudnud õigesse kohta. Meie ettevõte on teie usaldusväärne partner kõigis teie puidutööde projektides.

Võtke meiega ühendust juba täna:

+372 5199 0340

NORDSET OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

Nordset OÜ teeb suurepärast tööd palkmööbliga. Nende kvaliteet on hindamatu!

- Jaan K.

Suurepärane kvaliteet ja mugavus. Kindlasti soovitan mööbli Nordset OÜ.lt tellida!

- Kätlin T.

Ma olen Nordset palkmajaga suurepäraselt rahul. Kindlasti soovitan neid kõigile!

Mis on palksauna eelised tavalise saunaga võrreldes?

Palksaua eelised tavalise saunaga võrreldes võivad sisaldada järgmist: Looduslik ja tervislik: Palksaunad on valmistatud puidust ja looduslikest materjalidest, mis võivad pakkuda looduslikku ja tervislikku kogemust. Palksauna lõhn ja aur võivad olla rikkalikumad kui tavalise sauna puhul. Kauakestev: Palksaunad on tavaliselt vastupidavamad kui tavalised saunad. Palkmaja ehitus on tavaliselt vastupidavam kui metall- või klaaskiust seinte ehitus ning palksaunad võivad seetõttu kesta kauem. Unikaalne disain: Palksaunad on sageli käsitsi valmistatud ja neil on sageli unikaalne disain, mis võib

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas toimub palkmajade tihendamine tänapäeval?

Palkmajade tihendamine on protsess, kus paigaldatakse palkide vahele tihendusmaterjal, et vähendada soojaõhu liikumist majas ning suurendada energiatõhusust. Tä
ssb.ee
Palkmajade tihendamine on protsess, kus paigaldatakse palkide vahele tihendusmaterjal, et vähendada soojaõhu liikumist majas ning suurendada energiatõhusust. Tänapäeval on selle protsessi jaoks erinevaid meetodeid, kuid üldiselt toimub palkmajade tihendamine järgmiselt: Palkide vahele paigaldatakse tihendusmaterjal. Tihendusmaterjaliks võib olla näiteks puitkiudplaat, tselluvill, puitvilla, pressitud mineraalvilla või muu sobiv materjal, mis täidab palkide vahed tihedalt ja takistab õhu liikumist. Enne tihendusmaterjali paigaldamist kontrollitakse palkide seisukorda ja vajadusel

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.