Rohkema info nägemiseks:

Thomas Jasper Gwyndaf Davies

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
laenuühistud, valdusfirmad

BIKE INVEST SPV1 OÜ tegevusaruanne 2022

Bike Invest SPV1 OÜ on veebruaris 2019 asutatud ettevõte. Ettevõte on loodud eriotstarbelise ettevõttena, millel ei ole aktiivset tegevust ja ülesandeks on hoida investeeringut sihtettevõttes. Kui ettevõttel on vaja katta täiendavaid kulusid seoses oma tegevusega või muude kuludega, mida ei saa katta olemasolevatest vaheditest, siis sellised kulud finantseerib emaettevõte.

Dropdown

kõik artiklid

FUNDERBEAM VENTURES OÜ tegevusaruanne 2022

Funderbeam Ventures OÜ on juulis 2016 asutatud ettevõte. Ettevõte on loodud eriotstarbelise ettevõttena, millel ei ole aktiivset tegevust ja ülesandeks on hoida
ssb.ee
Funderbeam Ventures OÜ on juulis 2016 asutatud ettevõte. Ettevõte on loodud eriotstarbelise ettevõttena, millel ei ole aktiivset tegevust ja ülesandeks on hoida investeeringut sihtettevõttes. Kui ettevõttel on vaja katta täiendavaid kulusid seoses oma tegevusega või muude kuludega, mida ei saa katta olemasolevatest vaheditest, siis sellised kulud finantseerib emaettevõte.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.