Rohkema info nägemiseks:

Hannalore Taal

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

HELLOER OÜ tegevusaruanne 2023

Ettevõte tegutses investeerimisvaldkonnas, aktiivset tegevust ei olnud. Sissetulek külaliskorteri pidamisest ja omaniku laenust.

Dropdown

kõik artiklid

PHYSIOPICS MTÜ tegevusaruanne 2023

Physiopics MTÜ on asutatud 19.06.2019 eesmärgiga pakkuda liigutuslikku arengut toetavaid koolitusmaterjale. 2019 aastal arendati toodet, mis valmis 2020 aastal.
ssb.ee
Physiopics MTÜ on asutatud 19.06.2019 eesmärgiga pakkuda liigutuslikku arengut toetavaid koolitusmaterjale. 2019 aastal arendati toodet, mis valmis 2020 aastal. 2023.aastal jätkasime Muuv võimlemiskaartide müüki Eesti turul. Võimlemiskaardid on müügil Muuvi e-poes ning Eesti suurimates raamatu- ning disainipoodides. 2022.aastal hakkasime kaarte ka eksportima ning tõlkisime Muuv võimlemiskaardid beebidele soome keelde. Lisaks Muuv võimlemiskaartidele beebidele töötasime välja Muuv võimlemiskaardid väikelastele - harjutuskaardid 1-4-aastaste laste füüsilise arengu toetamiseks. Kaardid on müügil

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.