Rohkema info nägemiseks:

INTERACTIVE BRAINS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 83; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta INTERACTIVE BRAINS OÜ kohta arvamuslugu!"

INTERACTIVE BRAINS OÜ hetkeolukord

Juba 83 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõte Interactive Brains OÜ asutati 03.07.2020.

Ettevõtte tegevused on loetletud järgnevalt: 1. IQ TEST

Interactive Brains pakub veebipõhist IQ testimist saidil Officialiqtests.com, mille on ametlikult heaks kiitnud rahvusvaheline kõrge IQ Selts, mis asub Tallinnas, Amsterdamis ja New Yorgis. Ka mõni teine IQ-ga sait nagu Mensa kasutab meeleldi officialiqtests.com-i. Ettevõtte algne IQ-test on teaduslikult kõige usaldusväärsem IQ-test, mis on täna veebis saadaval. See rakendus, mis oli varem saadaval ainult asutustele, koolidele ja sertifitseeritud professionaalsetele rakendustele, on nüüd lõppkasutajatele saadaval. Lisaks teie üldise IQ mõõtmisele hindab meie kohandatud test teie jõudlust 13 erinevaid intelligentsuse valdkonnas, paljastades teie peamised kognitiivsed tugevused ja nõrkused.

Ettevõtte peamised kliendid on Ameerikast, Kanadast ja Euroopast.

Ettevõtte klient saavad tasu eest üksikasjalikud testiaruanded ja isikupärastatud IQ sertifikaadid.

2. Otsingumootori optimeerimine ja SEO

Konsultatsiooniteenused

SEO (Search Engine Optimization) viitab paljudele erinevatele veebitavadele, mis optimeerivad veebisaidi võime otsingumootori algoritmidele mõista. Tihti aetakse segi tasulisega otsingumootorites, SEO on tava saada otseseid tulemusi otsingumootorites, nagu Google, ilma otsest hinda makstes.

Meie ettevõte pakub seda teenust oma klientidele Eestis ja Ameerikas.

Ettevõtte järgneva 5 aasta plaan 1. Täiustame pidevalt oma IQ Testi tarkvara. Aastal 2023 lisame hispaania, prantsuse ja saksa keelsed testid.

2. Plaanime võtta ühendust Tallinna Ülikooliga ja lasta oma test ülikoolis heaks kiita.

3. Arendame välja Shopify SEO rakendust. Müügile tuleb 2023. aasta alguses.

4. Plaanime siseneda hostimise ärisse nime all Ecologic VPS. Oleme beetatestimises olnud 3 kuud. Plaanime selle uuesti avaldada 2023.

aastal.

5. Suurendame ettevõtte töötajate arvu.

INTERACTIVE BRAINS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.