Rohkema info nägemiseks:

RENESMEE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume erinevaid personaalseid iluteenuseid, sealhulgas maniküüri, pediküüri, ripsme-/ kulmuhooldusi, näohooldusi ja karvaeemaldusteenuseid (sugaring)

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus ilu on ümber mõtestatud ja elegants on isikupärastatud. RENESMEE-s usume, et iga inimene peidab endas ainulaadset võlu, mida tuleb tähistada. Meie missioon on tõsta esile teie loomulikku võlu läbi meie iluteenuste, mis on loodud vastama teie individuaalsetele vajadustele ja eelistustele.

Meie salongi astudes mähkub teid endasse rahu ja luksuse õhkkond. Meie maniküüri ja pediküüri teenused ei ole lihtsalt protseduurid, vaid rituaal, mis hellitab teie käsi ja jalgu, jättes need laitmatult pehmeks. Meie näohooldused on loodud selleks, et tuua teie nahale elu, andes teile särava jume, mis räägib teie sisemisest tervisest ja ilust.

Neile, kes otsivad täpsust ja täiuslikkust, on meie ripsmete ja kulmude teenused teie näojoonte krooniks, raamides teie silmi graatsiaga ja rõhutades teie ilmeid. Ja siidpehme naha jaoks pakub meie suhkerepilatsiooni tehnika õrna, kuid tõhusat karvaeemalduskogemust, ühendades iidse ilurituaali essentsi kaasaegse keerdkäiguga.

RENESMEE OÜ-s ei paku me lihtsalt iluteenuseid; me pakume muutumise teekonda. Meie asjatundlikud tehnikud on pühendunud teid juhendama eneseavastamise teel, kus iga protseduur on samm teie loomuliku elegantsi avastamise suunas.

Liituge meiega ja laske oma ilul enda eest kõneleda. Avasta oma loomulik elegants!

BRONEERI AEG

RENESMEE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anneli

Imeline ilusalong! Siin tunnen end alati erilisena.

- Mari

Personali sõbralikkus ja hoolivus teevad külastuse alati meeldejäävaks.

- Laura

Siin on alati mõnus ja lõõgastav atmosfäär.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 põhjust eelistada suhkruepilatsiooni vahatamisele

Suhkruepilatsioon, tuntud ka kui sugaring, on iidne karvaeemaldustehnika, mis kasutab looduslikku pastat, mis on valmistatud suhkrust, veest ja sidrunimahlast. See meetod on muutumas populaarseks kui õrnem, looduslikum alternatiiv traditsioonilisele vahatamisele. Kuigi mõlemad meetodid eesmärgivad karvade eemaldamist juurest, on protsess ja koostisosad oluliselt erinevad. Vahatamine sageli hõlmab sünteetilisi vaikusid ja kemikaale, samas kui suhkruepilatsioon toetub lihtsatele, köögile omastele koostisosadele. Looduslikud koostisosad Epilatsioonis kasutatav suhkrupasta on valmistatud

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas geelküünte eest hoolitseda?

Geelküüned on populaarne kunstküünte tüüp, mis pakub vastupidavat ja läikivat viimistlust. Neid paigaldab professionaalne küünetehnik, kes kasutab geelipõhist l
ssb.ee
Geelküüned on populaarne kunstküünte tüüp, mis pakub vastupidavat ja läikivat viimistlust. Neid paigaldab professionaalne küünetehnik, kes kasutab geelipõhist lakki ja kõvendab seda UV- või LED-lambi all. See protsess kõvendab geeli, luues tugeva katte loomulikule küünele. Geelküüsi armastatakse nende pikaajalise läike ja kildumiskindluse tõttu. Nad võivad püsida kuni kolm nädalat ilma tuhmumise või koorimiseta, muutes need ideaalseks valikuks kiire elutempoga inimestele. Lisaks pakuvad geelküüned kaitsekihti, mis võib aidata tugevdada loomulikke küüsi. Geelküünte esmane paigaldamine

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.