Rohkema info nägemiseks:

GALANEIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
EMI keskendub laevaehitusele, rahvusvahelistele ostuteenustele, disainitootmisele ning infotehnoloogia lahendustele, olles eesmärgiks pakkuda kohandatud lahendusi nii kodu- kui ka rahvusvahelistele projektidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast laevaehituse innovatsiooni ja tippkvaliteedi esirinnale. Meie teekond algas visiooniga ühendada merevaldkonna parimad mõistused ja käed, luues oskuste ja tehnoloogilise võimekuse poolest võrdlematut meisterlikkust. GALANEIA OÜ-s me ei ehita lihtsalt laevu; me loome pärandeid, mis navigeerivad mereinseneri tulevikku.

Meie pühendumus kvaliteedile ja jätkusuutlikkusele on meie tegevuse kiil, tagades, et iga meie dokkidest väljuv laev on kestvuse, efektiivsuse ja elegantsi sümbol. Üle 500 merega seotud ettevõtte hõlmava võrgustikuga pakume oskuste ja teenuste sümfooniat, mis muudavad tavalise erakordseks.

Idee sädemest kuni täielikult valminud laeva suursugususeni hõlmavad meie teenused loomise igat etappi. Meie rahvusvahelised hanketeenused tagavad, et teie projekt on varustatud parimate materjalide ja komponentidega, mis on hangitud konkurentsivõimeliste hindadega ja silmas pidades püsivat väärtust. Meie IT-lahendused integreerivad tehnoloogia viimase sõna, et hoida teie operatsioonid sujuvad ja reageerivad.

Olgu teil vaja standardlahendust või rätsepatööna valminud imet, meie ekspertide meeskond on pühendunud teie visiooni elluviimisele. Meie disaini- ja tootmisvõimekus on võrdne ainult meie innovatsioonikire ja teie edu tagamise pühendumusega. GALANEIA OÜ-ga valite te mitte ainult laevaehitaja; valite partneri, kes seisab teie kõrval köiest mastini, kontseptsioonist kasutuselevõtuni.

Liituge meiega, kui asume avastamise, efektiivsuse ja tipptaseme teekonnale. Lähme koos edule kursile, GALANEIA OÜ juhtimisel teie järgmise mereettevõtmise roolis.

UURI LISAKS

GALANEIA OÜ kontaktid

GALANEIA OÜ tegevusaruanne 2022

Galaneia OÜ 2020 aastal loodud ettevõte mille taga seisavad Eesti suurimad ja tuntuimad laevaehitusega tegelevad ettevõtted. Ettevõtte brändiks on EMI - Estonian Marine and Manufacturing Initiative. EMI tegevuse eesmärk on viia otsekontakti tellijad ja Eesti tootmisettevõtted, see omakorda lubab tellijal jõuda madalama ostuhinnani samas tagades tootjale kõrgema müügihinna kuna ebaotstarbekaid agente ja vahendajaid vahel pole. EMI pakub tuge nii oma kliendile kui ka koostööpartnerile projektijuhtimise, toote tehnilise joonestamise, soodsamate toorainete ja kauba tarnimise võimaluste leidmisel.

Dropdown

kõik artiklid

Rahvusvaheline hankimine merendusprojektides

Rahvusvaheline hankimine merendustööstuses on mitmetahuline protsess, mis hõlmab materjalide, seadmete ja teenuste strateegilist allikast leidmist üle kogu maai
ssb.ee
Rahvusvaheline hankimine merendustööstuses on mitmetahuline protsess, mis hõlmab materjalide, seadmete ja teenuste strateegilist allikast leidmist üle kogu maailma. Keerukus tuleneb vajadusest koordineerida erinevate tarnijatega, järgida rahvusvahelisi regulatsioone ja tagada õigeaegne kohaletoimetamine, et vältida kulukaid projekti viivitusi. Strateegiline allikate leidmine on merendustööstuses kriitilise tähtsusega, kuna see mõjutab otseselt merendusprojektide efektiivsust, kulusid ja edukust. See nõuab sügavat arusaamist turudünaamikast, tarnijate võimekusest ja merendustegevuse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.