Rohkema info nägemiseks:

ARMASTUSEGA PUHTUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 339; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ARMASTUSEGA PUHTUS OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Armastusega Puhtus OÜ pakub professionaalset ja personaalset puhastusteenust, mis on suunatud nii kodudele kui ka äripindadele. Mõistame, et tänapäeva kiire elutempo juures on aeg muutunud väärtuslikuks ning seetõttu usaldavad üha enam inimesi meie spetsialistide kätte oma kodude ja töökeskkondade korrashoiu.

Meie teenus on suunatud nii era- kui ka äriklientidele, kes soovivad oma aega efektiivsemalt kasutada ning keskenduda olulistele tegevustele, olgu selleks siis perega veedetud aeg või ärieesmärkide saavutamine. Kvaliteet on meie jaoks olulisem kui kvantiteet, ning meie eesmärk on tagada klientide rahulolu ja õnnelik olemine.

Igal kliendil on oma erisoovid ja vajadused, mida me täpselt arvestame. Olgu tegemist kodukoristusega või äripinna hooldusega, meie professionaalne meeskond teeb kõik endast oleneva, et tagada ruumide puhtusastme vastavus teie ootustele.

Äriklientide jaoks on eriti oluline, et nad ei peaks ise muretsema puhtuse ja puhastuse pärast, vaid saaksid keskenduda oma äritegevuse olulistele aspektidele.

Kui soovid oma kodu või äripinna puhtuse eest hoolitsemisel usaldada professionaalide kätte, võta julgelt ühendust meiega. Armastusega Puhtus on siin, et muuta sinu olemine ja enesetunne paremaks.

Võta meiega ühendust juba täna ning leiame koos parima lahenduse sinu vajadustele!

uuri lisaks

ARMASTUSEGA PUHTUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kairi O.

Teenuse kvaliteet oli muljetavaldav. Töötajad olid viisakad ja tähelepanelikud. Kindlasti kasutan teie teenuseid veelgi.

- Mari S.

Olen väga rahul teenusega. Kõik oli korras ja puhas ning suhtlus oli meeldiv. Soovitan kindlasti!

- Jaanika R.

Väga professionaalne ja usaldusväärne teenus. Hindan nende täpsust ja kvaliteeti. Aitäh!

Miks on mõistlik lasta vannituba puhastada professionaalil?

On mitmeid põhjuseid, miks võiks olla mõistlik lasta vannituba puhastada professionaalil: Efektiivsus: Professionaalne puhastaja oskab vannituba tõhusalt ja põhjalikult puhastada, kasutades spetsiaalseid tööriistu ja puhastusvahendeid, mis tagavad parema tulemuse kui kodustel puhastusvahenditel. Lisaks võib professionaalne puhastaja puhastada ka raskesti ligipääsetavad kohad, mida tavakasutaja ei pruugi märgata. Aja säästmine: Vannitoa puhastamine võib võtta aega mitme tunni jooksul, eriti kui tegemist on suurema vannitoaga või kui seal on palju mustust ja katlakivi. Professionaalne

Dropdown

kõik artiklid

Miks on firmal kasulik sõlmida koristusettevõttega hoolduskoristuse leping?

Firmal võib olla kasulik sõlmida koristusettevõttega hoolduskoristuse leping mitmel põhjusel: Puhtuse tagamine: Hoolduskoristuse leping tagab, et ettevõt
ssb.ee
Firmal võib olla kasulik sõlmida koristusettevõttega hoolduskoristuse leping mitmel põhjusel: Puhtuse tagamine: Hoolduskoristuse leping tagab, et ettevõtte ruumid on alati puhtad ja korras, mis võib luua positiivse keskkonna nii töötajatele kui ka klientidele. Tööaja kokkuhoid: Kui firma palgataks koristusteenust pidevalt või puhastaks ise oma ruume, võiks see võtta palju aega ja tööjõudu. Hoolduskoristuse leping võimaldab aga kulutada vähem aega koristustöödele, säästes seeläbi aega ja ressursse. Kokkuhoid kuludelt: Hoolduskoristuse leping võib aidata ettevõttel kokku hoida

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.