Rohkema info nägemiseks:

ROHENOOL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie erialaks on pakendijäätmete kogumine pressautodega ning pakume erinevaid jäätmemahutite rentimise ja müügiteenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast ROHENOOL OÜ, kus meie missiooniks on sillutada teed puhtamale ja jätkusuutlikumale maailmale. Sügava keskkonnakaitse pühendumusega pakume uuenduslikke lahendusi pakendijäätmete kogumiseks pressautodega, tagades, et teie jäätmemajandus oleks võimalikult tõhus ja keskkonnasõbralik.

Meie teekond algas lihtsa, kuid võimsa visiooniga: muuta ettevõtete jäätmete käitlemise viisi. Mõistame pakendijäätmete keskkonnamõju vähendamise tähtsust ja meie teenused on loodud just selleks. Alates erinevate suuruste ja tüüpide jäätmemahutite rentimisest ja müügist kuni pakendite ja jäätmete presside pakkumiseni varustame teid vajalike vahenditega vastutustundlikuks jäätmemajanduseks.

Kuid me ei peatu selle juures. Oleme spetsialiseerunud ka elektroonikajäätmete korraldamisele ja sortimisele, tagades, et ohtlikud materjalid käideldakse hoolikalt ja täpselt. Meie asjatundlikkus laieneb ka jäätmemajanduse konsultatsiooniteenustele, aidates teil navigeerida jäätmeõigusaktide ja nõuete keerukuses.

ROHENOOL OÜ-s usume tugevate partnerlussuhete loomisse ja erakordse teenuse pakkumisse. Meie pühendunud meeskond on siin, et toetada teid igal sammul, alates õigete jäätmemajanduslahenduste valimisest kuni nende tõhusa rakendamiseni. Olenemata sellest, kas soovite rentida prügikasti ühekordseks ürituseks või investeerida pikaajalisse jäätmemajandusstrateegiasse, on meil oskusteave ja tehnoloogia teie eesmärkide toetamiseks.

Liituge meie missiooniga Roheline käitlemine, puhtam elu! Koos saame luua meie planeedile jätkusuutliku tuleviku, üks samm korraga. Võtke meiega täna ühendust, et saada rohkem teavet meie teenuste kohta ja kuidas saame aidata teil keskkonnale positiivset mõju avaldada.

Kontakt

ROHENOOL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaak

Suurepärane teenindus ja keskkonnasõbralik lähenemine! Nad tegid meie ettevõtte jäätmemajanduse hõlpsaks ja efektiivseks.

- Kadi

Nende konsultatsioon aitas meil leida optimaalseid lahendusi meie jäätmete käitlemiseks ja keskkonnamõju vähendamiseks.

- Tõnis

Suurepärane firma, kes tõesti hoolib keskkonnast!

Kuidas vähendada oma ettevõtte süsinikujalajälge?

Ettevõtted püüdlevad jätkusuutlikkuse poole, süsinikujalajälje vähendamine muutub kriitiliseks eesmärgiks. See postitus uurib tegevusstrateegiaid, mis aitavad teie ettevõttel minimeerida selle keskkonnamõju. Ettevõtte süsinikujalajälje mõistmine Süsinikujalajälg on üksikisiku, organisatsiooni, sündmuse või toote poolt toodetud kasvuhoonegaaside kogusumma, väljendatuna süsinikdioksiidi ekvivalendina. Süsinikuheite vähendamine on oluline kliimamuutuste leevendamiseks, regulatsioonide järgimiseks ja brändi maine tõstmiseks. Rakenda energiatõhusaid praktikaid Energiakontroll tuvastab

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas mõjutab ringlussevõtt keskonnamõju ja kulude vähendamist?

Ringlussevõtt ei ole ainult viis jäätmete vähendamiseks ja ressursside säästmiseks; see on jätkusuutliku ärimudeli kriitiline komponent. Ringlussevõtu abil saav
ssb.ee
Ringlussevõtt ei ole ainult viis jäätmete vähendamiseks ja ressursside säästmiseks; see on jätkusuutliku ärimudeli kriitiline komponent. Ringlussevõtu abil saavad ettevõtted oluliselt vähendada oma keskkonnamõju, säästa jäätmete käitluskuludelt ning isegi luua positiivse brändi kuvandi, mis resoneerib keskkonnateadlike tarbijatega. Hoolimata selle eelistest võib ringlussevõtt olla keeruline ja väljakutseid pakkuv. Ringlussevõetavate materjalide saastumine, teadmiste puudumine selle kohta, mida saab ringlusse võtta, ja ebatõhusad sorteerimissüsteemid võivad kõik takistada ringlussevõtu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.