Rohkema info nägemiseks:

SETO EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Seto Ehitus OÜ on mitmekülgne ehitusettevõte, mis pakub kvaliteetseid ehitus- ja remonditeenuseid, sh üldehitus, viimistlustööd, katuse- ja korstnatööd ning kindlustusjuhtumite käsitlust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Ehitusmaailmas on oluline leida usaldusväärne ja mitmekülgne partner, kes suudab pakkuda laia valikut teenuseid, alates üldehitusest kuni sise- ja välisviimistluseni. Seto Ehitus OÜ on just selline partner, kes seisab teie kõrval igas ehitusprotsessi etapis, pakkudes professionaalseid lahendusi ning kvaliteetset tööd.

Kui plaanite uue hoone ehitust või olemasoleva renoveerimist, siis oleme teie jaoks õige valik. Meie kogenud meeskond tagab projekti sujuva kulgemise alates esimestest etappidest kuni lõpliku üleandmiseni.

Oleme spetsialiseerunud remonditöödele, mis muudavad teie kodu või äripinna uuemaks ja atraktiivsemaks. Olgu tegu väikese remonditöö või ulatusliku renoveerimisega, meie meeskond saab hakkama kõigega. Õnnetused võivad juhtuda igal ajal, kuid ärge muretsege. Meie pakume kindlustusjuhtumite korral kiiret ja professionaalset abi, tagades, et teie vara saaks võimalikult kiiresti taastatud.

Soovite luua oma kodust või äripinnast tõelise unistuste paiga? Meie sise- ja välisviimistluse meeskond aitab teil saavutada soovitud tulemuse, olgu tegu värvimise, plaatimise, või muude viimistlustöödega. Ehitusprotsessi oluline osa on maa ettevalmistamine. Meie kopatööde teenus hõlmab maapinna tasandamist, kaevamistöid ja muud vajalikku, et teie projekt saaks edukalt alata.

Kütmine on oluline osa paljudest kodudest ja ettevõtetest. Meie eksperdid aitavad teil korstnaid ehitada, parandada või renoveerida, tagades ohutu ja tõhusa küttesüsteemi. Katus on hoone üks olulisemaid osi, mis peab vastu pidama erinevatele ilmastikutingimustele. Meie katusetööde meeskond tagab teie katusesüsteemi tugevuse ja vastupidavuse.

Seto Ehitus OÜ eesmärk on pakkuda klientidele kõrgeimat kvaliteeti ja professionaalset teenindust igas ehitusetapis. Oleme uhked oma kogenud meeskonna üle, kes on valmis võtma vastu väljakutseid ja tagama teie projekti edukuse.

Kui otsite usaldusväärset ehituspartnerit, võtke meiega ühendust. Me leiame alati parima lahenduse, mis vastab teie vajadustele ja eelarvele. Teie unistuste projektide elluviimine on meie kirg, ja Seto Ehitus OÜ on siin, et teid toetada.

Võtke meiega ühendust juba täna ja leiame koos parima lahenduse just Teile!

KONTAKT

SETO EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kairi M.

Minu ettevõte vajas kiiret katusetööd ja Seto Ehitus OÜ oli meie päästerõngas. Nad olid kiiresti kohal ja tegid suurepärast tööd, mis aitas meil vältida suuremaid probleeme. Kiidan!

- Marko K.

Kindlustusjuhtumiga tegelemisel olid nad kiired ja tõhusad, tagades, et minu kodu sai kiiresti tagasi normaalseks. Ma soovitan Seto Ehitus OÜ-d kõigile, kes otsivad usaldusväärset ehitusettevõtet.

- Mari P.

Ma hindan nende professionaalsust ja soovitan neid kõigile, kes soovivad oma kodu renoveerida või viimistleda.

Kuidas kaitseb õigesti valitud katus teie kodu?

Teie kodu katus on selle kõige olulisem kaitsevambrisse, mis seisab vastu tuule, vihma, päikese ja lumega kaetud talvedele. Katuse korras hoidmine on hädavajalik, et tagada teie vara tugevus ja vastupidavus igasugustele ilmastikutingimustele. Seto Ehitus OÜ katusetööde teenus on teie kindel partner, et hoida katust tugevana ja tagada teie vara pikaealisus. Katused on pidevalt kokkupuutes väliskeskkonna mõjudega. Aja jooksul võib päikesevalgus, vihm, tuul ja temperatuurikõikumised põhjustada katusematerjalide kulumist ja nõrgenemist. Halvenenud katus võib põhjustada lekkeid, niiskuskahjustusi

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas saavad ehitusfirmad kindlustusjuhtumite korral abiks olla?

Kodude ja ettevõtete ootamatu kahjustamine on stressirohke kogemus, mis võib tekitada segadust ja ebakindlust. Õnnetuste korral olete aga õigel teel, kui pöördu
ssb.ee
Kodude ja ettevõtete ootamatu kahjustamine on stressirohke kogemus, mis võib tekitada segadust ja ebakindlust. Õnnetuste korral olete aga õigel teel, kui pöördute Seto Ehitus OÜ professionaalse meeskonna poole. Meie kogenud eksperdid on valmis aitama teid igasuguste kindlustusjuhtumite korral, tagades kiire ja tõhusa taastamise ning aidates teil rasketest olukordadest kiiresti välja tulla. Esimene samm kindlustusjuhtumi järel on kiire reageerimine ja kahju hindamine. Seto Ehitus OÜ meeskond reageerib kiiresti teie kõnele ja saabub kohale, et hinnata kahju ulatust. Meie kogemustega ekspertide

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.