Rohkema info nägemiseks:

GERCHIK AND CO AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 79; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta GERCHIK AND CO kohta arvamuslugu!"

GERCHIK AND CO AS hetkeolukord

Juba 79 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Põhitegevus

Aruandeperioodil ei ole ettevõte veel tegevust alustanud ja on hetkel taotlemas Finantsinspektsioonilt investeerimisühingu tegevusluba.

Ettevõte plaanib hakata jaeklientidele pakkuma investeerimisteenuseid ulatuses, milles on teenused äriplaanis välja toodud, ning kooskõlas

Eesti väärtpaberituru seaduse ja direktiiviga MIFID II.

· Ühe või mitme finantsinstrumendiga seotud korralduste vastuvõtmine ja edastamine; · finantsinstrumentide hoidmine ja haldamine kliendi arvel, sealhulgas järelevalve ja seotud teenused, näiteks sularaha/tagatiste haldamine, välja arvatud väärtpaberikontode pidamine kõige kõrgemal tasemel; · krediidi või laenu andmine investorile, et tal oleks võimalik teha tehing ühe või mitme finantsinstrumendiga, kui tehinguga on seotud krediiti või laenu andev ettevõte; · valuutavahetusteenused, kui need on seotud investeerimisteenuste osutamisega.

Finantsinstrumendid, millega seoses ettevõte teenuseid osutab, on hinnavahelepingud, valuutavahetuslepingute alamklassid. Ettevõte pakub ka marginaaliga kauplemise võimalust.

Ülevaade hetkeolukorrast, tulevasest arengust ja olulistest riskidest

Ettevõte arengut seniajani, majandustulemusi ja finantsaruandes kajastatud positsiooni on võimalik hinnata rahuldavaks.

Ettevõte on võtnud meetmed peamiste riskide ja ebakindluse maandamiseks, millega ettevõte silmitsi seisab.

Aruandeperioodi järgsed sündmused

Aruandeaasta jooksul ei ole ettevõte teinud investeeringuid. Lähitulevikus plaanib ettevõte saada finantstegevuse litsentsi ja teha investeeringuid äri edendamiseks.

GERCHIK AND CO AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.