Rohkema info nägemiseks:

RAIGU AGRO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3797; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RAIGU AGRO OÜ kohta arvamuslugu!"

RAIGU AGRO OÜ hetkeolukord

Juba 3797 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Raigu Agro OÜ on Eesti põllumajandusettevõte, mis on spetsialiseerunud teravilja- (välja arvatud riis) ja kaunviljakasvatusele. See ettevõte asutati hiljuti, 2020. aastal, kuid on juba suutnud end tõestada kui usaldusväärne ja tõhus tootja. EMTAK 0111 kood viitab sellele, et ettevõtte põhitegevusala on teravilja- ja kaunviljakasvatus, mis on üks olulisemaid sektoreid Eesti põllumajanduses.

Ettevõtte majandusaasta, mis kestis 01.01.2022 kuni 31.12.2022, oli edukas. Raigu Agro OÜ müügitulu ulatus 134 844 euroni, mis on märkimisväärne summa, arvestades ettevõtte suhteliselt lühikest tegutsemisaega. Lisaks oli ettevõtte kasum 58 598 eurot, mis näitab, et ettevõte on suutnud oma tegevust efektiivselt juhtida ja kasumlikkust säilitada.

Raigu Agro OÜ juhatus koosneb ühest liikmest, mis võib viidata sellele, et ettevõte eelistab keskenduda kvaliteedile, mitte kvantiteedile. Juhatus on ettevõtte strateegilise juhtimise eest vastutav organ ja selle liikme(te) otsused mõjutavad otseselt ettevõtte tulemusi.

Ettevõtte juhtkonna hinnangul on Raigu Agro OÜ jätkuvalt tegutsev. See tähendab, et ettevõte jätkab oma põhitegevust ja on valmis vastu astuma uutele väljakutsetele. See on positiivne märk nii ettevõtte partneritele kui ka klientidele, kuna see näitab ettevõtte pühendumust oma tegevusele ja soovi pakkuda parimat võimalikku teenust.

Kokkuvõttes on Raigu Agro OÜ näide edukast Eesti põllumajandusettevõttest, mis on suutnud lühikese aja jooksul saavutada märkimisväärseid tulemusi. Ettevõtte pühendumus teravilja- ja kaunviljakasvatusele, tõhus juhtimine ja jätkusuutlik kasumlikkus teevad sellest olulise tegija Eesti põllumajandussektoris.

RAIGU AGRO OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.